Aftonbladet premiärar på This is My life video!


http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/musikvideor/article7044068.ab

Jag gillar videon! Den har ingen direkt story och är väl lite upprepande, men det är väl egetligen låten också, så det går ju hand i hand! Miljön och färgerna i videon passar alldeles perfekt till låten! och Anna är söt som socker. Den är enkel och lätt att ta till sig! I lajk it.
Vad tycker ni?  Zoot träffar: Anna Bergendahl!


Foto: Mikaela Zetterwall

Först av allt, varför sparkade ni Lars!?
- Jo, men man får bara vara ett visst anta...
Jo, det vet vi! Men varför Laaaars?
- Det är inte jag som bestämer det där faktiskt.. Men jag har lyssnat på kören och jag är jättenöjd! Det är så fint!
Nej, det var mest ett skämt åsido, vi bloggar ganska mycket om kören nämligen.
- Jaha, haha. Okej. Ja, men det låter jättebra med kören!
Kommer det bli samma nummer som i Globen?
- Det kommer bli samma känsla! Lite andra kameravinklar och sådant. Så är det ju helt ny scen! Men känslan bli som sagt samma!
Får ni köra med ljusstavarna och så i Oslo också?
- Japp, ljusstavarna ska med!
Det blir dyrt! haha!
- Ja, det blr dyrt - haha! och fint!
Hur förbereder du dig inför Eurovision?
- Ehm, det blir mycket sådant här faktiskt..
Signeringsgig?
- Ja, precis. Mycket sånt!
Kommer du göra någon promotning utomlands?
- Nej, inte direkt. Jag har varit i Oslo!
Åh, så du hittar och så nu? haha!
- Ja, precis. haha!
Tack för att vi fick prata med dig! Vi ses i Oslo!
- Åh, gör vi? Vad roligt!

Ja, så mycket mer än så sas faktiskt inte när vi träffade Anna Bergendahl i söndags när hon satt och signerade skivor för full maskin i Eskilstuna. Vi ska erkänna att vi inte riktigt fick någon connection med Anna men hon var väldigt trevlig och lyste upp lite när vi berättade att vi skulle till Oslo. Signeringskön var lång och Anna uppträdde med två nya låtar från plattan samt This is my life. Nästa gång vi får höra den live blir antagligen i Oslo. Det ser vi fram emot!


foto: Schlagerzoot.


  Precious to me - årets sötaste video!Vår norska vän Cathrine tipsade om att Måns och Marias video till låten Precious to me idag släpptes på en norsk sajt! Tack Cath! Vi sa båda samma sak om videon; SÖT! För det är det ordet som passar bäst till den här videon; söt! Men verkligen inte sådär jobbigt rosagulligull söt. Utan ganska allmän och vanlig - därför blir det så äkta!

Jag är övertygad om att låten och inte minst nu videon kommer tilltala alla som är lite sådär vårkära så här i slutet av april. Och om man inte är vårkär så kan man ju alltid ta och bli det i Måns och/eller Maria som är fantastiskt snygga!

Åh, man får sommarkänslor och blir sådär.. lycklig!Vad tycker ni!?

  Måsen tycker till om Eurovision bidragen del 1!

Det finns ett litet pirr i kroppen hos alla Schlager- och Eurovisionfantatiker denna eftermiddag. Det är idag det börjar! Eurovision Song Contest! Ja, det är sant! Nu börjar det på riktigt! INFÖR programmen börjar ju ikväll! Nu börjar planeringarna, recensionerna och allt det där andra man ska ha med sig i bakhuvudet när vi sätter oss på tåget till OSLO!

Jag har fått äran att recensera de 8 första bidragen, vilket har varit minst sagt intressant! Jag gillar att sätta höga betyg på bidrag á la Shady Lady, Everyway That I Can, Qele Qele, Wild dances.. med mera! Jag gillar också östinfluerade låtar som påminner mig om utlandsresor och popdängor som sätter sig på hjärnan. I detta startfält finns det nästan ingen utav dessa! Låt oss också påminna oss om att jag nollade Alexander Rybak förra året - så detta kan ju gå hur som helst! Nu kör vi!


Sunstroke Project & Olia Tira

Jag önskar verkligen de hade gått in för det fullt ut! Just nu känns de som de inte visste hur mycket disco eller hur mycket pop de ville ha med - så de körde något mellanting. Jag vill ha MER! För det är en härlig och skön låt som jag gärna diggar med till – men som sagt, för att det ska fastna helt vill jag ha MER av.. allt. Men jag gillar den här och dansar gärna med Moldavien i sommar!

3 av 5 möjliga!

Åsnan tycker: Introt är väldigt bra! Jag blir peppad på vad som ska komma men sen blir jag lite förvirrad när han med saxofonen (?) kommer där. En härlig eurodisco/popdänga. Jag gillar det och är övertygad att jag kommer att dansa till denna i sommar!

Geten tycker: I vanliga fall är inte det här något jag hyllar till skyarna utan snarare kallar mellanmjölk, men i årets ESC är det fan FANTASTISKT!

Räven tycker: Ingen är väl förvånad att en fiol dyker upp redan i första bidraget? Hon försöker efterlikna Kate Ryan eller? Bort med saxofonen och jag hade nästan älskat detta!


Peter Nalitch & Friends

De ytterst lilla hopp jag hade försvann totalt när snubben som ser ut som en korsning av Alexander Rybak och Dima Bilan goes väldigt trött and unstyled börjar.. sjunga? Nej tack Ryssland.
... Vänta lite, är det engelska han sjunger på?

1 av 5.
Åsnan tycker: ZzZzZzZzZzZznaaaaaark.

Geten tycker: På allvar Ryssland? Hade ni tänkt vinna med det här?!

Räven tycker: Nej!! Det här får till och med Dima Bilan att bli bra... Jag hörde de två första fraserna i versen, sen stängde jag av! Jag vägrar!


Malcolm Lincoln

Whats up with the gigant head in the snow? Videon är ju så occuperande att jag förmodligen inte ens kommer komma ihåg att jag hört det här väl i Norge. Jag undrar verkligen hur detta kommer se ut live dock. För jag kan inte se det framför mig. Extremt uttråkande och uttjatat. Neeeext!

1 av 5.
Åsnan tycker: Jag tycker att låten har potential men att de inte riktigt tagit vara på den. Skön men ack så tråkig!

Geten tycker: För det första måste jag bara inflika att videon är skitskum. Mina klasskompisar gillar det säkert.

Räven tycker: Skum video. Men låten skulle kunna funka. Men den stannar. Känns lite som Eskobars Hallelujah New World från MF 2008, har potential men misslyckas...


Kristina Pelakova

Söt tjej, söt låt. Men jag väntar ständigt på en refräng, att det ska hända någonting som vill få mig att lyssna på den igen. Men det kommer aldrig. Stylingen är något.. mysko. Jag undrar vad låten handlar om?

2 av 5.
Åsnan tycker: Känns som en låt som spelas i reklam för typ.. Slovakien. Så, slovakiska turistbyrån borde vara glada nu! Söt låt men det händer liksom ingenting.

Geten tycker: Låten känns lite trollskog och söt! Hade kunnat vara bra om det hade hänt någonting. 

Räven tycker: Skulle kunna vara ledmotivet till den Slovakiska dubbade versionen av Trolltyg o Tomteskogen? Dock rätt trist.


Kuunkuiskaajat

Är det bara för att jag är svensk som jag undrar om hon faktiskt sjunger eller bara lalar i början? För mig går det här fetbort. Viss folkmusik är fantastisk på sitt sätt; Mysigt, trallvänligt eller allmänt skön. Det här är inte en sådan låt.

0 av 5.
Åsnan tycker: Seriöst, borde inte Finland veta vid det här laget att dragspel + folkmusik + sång på finska är en EXTREMT dålig kombination? 

Geten tycker: Ska jag behöva dissa de stackars månviskarna ÄNNU en gång? Har jag inte redan gjort det så det räcker och blir över?!

Räven tycker: Jag saknar Lordi... Usch och fy, blääää!!!


Aisha

Börjar ganska svagt men byggs upp mot refrängen, och sedan ner igen – och sedan upp igen! Allmänt skön låt sådär, synd att verserna inte biter lika mycket som refrängen. Hoppas att hennes röst och texten går igenom mer live!

2.5 av 5.
Åsnan tycker: Låten är som en åktur med Balder på Liseberg. Det byggs långsamt på uppåt för att snabbt går ner i tempo igen. Upp och ner. Upp och ner. Helt okej låt. Lite mellanmjölk. 

Geten tycker: Fyfan vad tråkig.

Räven tycker: Jättefin röst, låten hade varit bra utan det jävla beatet som stör hennes röst! Sen att hon försöker spela cool i videon, som värsta hip-hoparen, stör mig! Refrängen är rätt okej ändå!


Milan Stankovic

Introt går bort. Verserna funkar inte heller speciellt bra för mig. Men så kommer refrängen! Och jag måste faktiskt erkänna att jag gillar den! Refrängen alltså. Det finns någonting balkan-öst-svängint i den som tilltalar mig. Men jag lyssnar ju bra mycket hellre än tittar på det här. Undra om han inspirerades av Lady Gaga när han valde frisyr?

2.5 av 5.
Åsnan tycker: Är det där en man eller kvinna? Just wonder. Låten vet jag inte vad jag skriva om. Typ Andra Generationen fast.. bra? Jag är förvirrad. 

Geten tycker: Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta riktigt. Jag tycker mest bara att det är jävligt konstigt.

Räven tycker: Men fan, inte en jävla Andra Generationen... Har de typ snott Vitrysslands (?!) sångare från förra året? Jag tänker inte ens lyssna klart... TRÅKIGT!


Vukasin Brajic

Jag känner mig verkligen som världens negativaste människa som knappt tycker någonting är bra. Men den här snubben är helt fel för den här låten. Jag hade hellre sett någon mer lite mer djup i rösten. Hans tonläge ligger alldeles för högt för att jag ska ta det han sjunger på allvar. Det låter inte helt.. seriöst. Mellanmjölkslåt som troligen kommer smälta in rätt bra i the mainstream live.

2 av 5.
Åsnan tycker: En helt okej låt. Jag hade dock önskat att den på något sätt stack ut lite mer. Hans röst tillsammans med låten blir för mainstream. Skulle haft lite raspigare röst så skulle det blivit lite mer.. äkta. Typ. 

Geten tycker: Jag tycker mest att han låter som att han verkligen VILL sjunga death metal får inte för sina föräldrar så han gör någon halvmesig, så kallad, rockballad.

Räven tycker: Jag gillar detta. Bra sångare och lite lagom låt, jag skulle kunna tänka mig att lyssna på den mer iallafall! Hoppas mycket på :)


Marcin Mrozinski

En ganska mainstream låt som inte påverkar mig speciellt mycket, iallafall inte till en början. Det händer ingeting speciellt, den är inte direkt dålig men inte heller överdrivet bra. Andra halvan av låten är dock betydligt bättre än den första då det träder in mer musik och ger det hela mer känsla - då börjar jag även lyssna på vad han sjunger samtidigt som kören lägger snygga stämmor. Det blir rätt snyggt mot slutet där! Det höjer låtens värde lite.

2.5 av 5.

Åsnan tycker: I början vill jag rådissa det rakt av. Låten växer. Men nej, rådissa. Den här låten sög.

Geten tycker: Årets mest ESC-typiska låt kommer, helt otippat, från Polen?! Ganska okej låt faktiskt!

Räven tycker: En katchig, men lite nedstämd låt. Som växer ju längre in man kommer, och körstämman lyfter låten. En gospelkör på detta och jag hade ryst som tusan! Jag diggar!Slutsats: Efter att ha lyssnat igenom alla bidrag både en och två gånger känns det verkligen som jag underskattat Moldavien som var först ut. Moldaviens bidrag blir rena lyckopillret jämfört med.. resten i del 1 utdraget.
Jag brukar ändå vara en ganska positiv människa, men jag tycker det krävs ganska mycket av en Eurovisionlåt. Trots att betygssiffrorna är ganska låga tycker jag ändå att jag varit snäll!

Tack och Förlåt!

  Philipsson och Strömstedt leder Nedräkningen!

Det damp ner ett pressmeddelande i Zoots mailinkorg..

"En timme före finalen av årets Eurovision Song Contest leder Lena Philipsson och Niklas Strömstedt Nedräkningen, ett program om vad som har hänt och händer i Oslo, men också en hel del Eurovisionhistoria. Tillsammans bjuder de tittarna på snack med Anna Bergendahl, som tävlar för Sverige."


SVT1 lördag 29 maj 2010 kl 20.00: Nedräkning Eurovision Song Contest 2010

Det här kan ju bli hur bra som helst! Som Ph-fan blir man ju dessutom lite till sig över att det helt plöstligt är så mycket Lena i rutan efter den totala frånvaron under så lång tid. De är båda ESC-erfarna och jag tror säkerligen det kommer bli ett bra program som bjuder på mycket skratt! Härligt!

  Zoots gästrecensent: Lars Hägglund!

Från och med idag börjar inofficiellt Eurovision Song Contest 2010! Johorå! Ikväll börjar Inför ESC att sändas i SVT och vi i Zoot är inte sämre. Under dagen kommer våra recensioner på de första 8 bidragen att dyka upp - men redan nu tänkte vi ta att presentera vår första gästrecensent! Först ut är vår favorit, mannen myten legenden, Lars "SnyggLars" Hägglund! Lars har vi sett i Melodifestivalens huskör sen 2008 och som körchef de senaste två åren. Nu har vi alltså äran att höra vad Lars tycker om årets första ESC-bidrag!bild från SVT.se

 

Moldavien
Sunstroke Project & Olia Tira - Run Away
Klassisk discodänga. Killen låter väldigt Moldavisk.
Ganska tråkig och tyvärr blir man ju nästan tokig på den ettriga elfiolslingan...
Men dock en schlagerdiscodänga

Ryssland
Peter Nalitch & Friends - Lost And Forgotten
Är detta ett skämt??
Fattade inte att han sjöng på Engelska fören efter en minut.
Adam Sandler skulle ha gjort denna parodi fantastiskt.

Estland

Malcolm Lincoln - Siren
Undrar hur detta låter live??
Slutade lyssna efter 1.43

Slovakien
Kristina Pelakova - Horehronie
Skön röst.
Men jag fattar inte mycket av låten.
Skulle passa bra som mellanakt till River dance. Där den lilla flickan letar efter flöjten.

Finland

Kuunkuiskaajat - Työlki Ellää
KUUNNKVISKAAJAT!!!!
Så glatt som det kan bli på Finska

Lettland

Aisha - What For?
Halleluleå!! Klapp klapp!!
Gillar dom konstiga ljuden vid 1.30
Alla dessa frågor..

Serbien
Milan Stankovic - Ovo Je Balkan
Om man bara lyssnar så är det ju ett trevligt Balkan-sväng.
Alltid trevligt.

Bosnien-Herzegovina

Vukasin Brajic - Thunder And Lightning
Nää...
Låter lite som första demon till gymnasieskolans "hårdrocksband"
Hans Engelska är väl oxå lite si sådär va!?

Sammanfattning:

Sverige och Anna Bergendal skåpar lätt ut dessa åtta om jag fick bestämma!! Heja Sverige!


  Sommarkrysspremiär 15 Maj!

Jodå minsann, nu börjar sommaren närma sig! Sommarkrysset har nämligen släppt lite programledare & artister till sommarens upplaga. Programmet har premiär 15 Maj och det är inget dåligt premiärprogram de tänker bjuda på! Uppträder gör: Velvet & Linda Bengtzing, Orup, Alexandra Burke (ni vet, hon med låten Bad boys) och Eric Saade! Leder programmet gör EMD!

Iår är också Gry Forsell tillbaka igen och hon kommer leda sex stycken av sommarens program. Måns Möller kommer även han att leda ett eller flera program. Vem eller vilka fler som får titulera sig programledare är än så länge inte klart.

Sommarkrysset brukar sändas till mitten på September så det blir en lång och härlig sommarkryssperiod!

Några andra artister som är klara för Sommarkrysset i sommar är: Eric Gadd, The Baseballs, Timoteij, Amy Macdonald, Shout Out Louds och Linda Pritchard.

Källa: aftonbladet.seOrup på Gröna Lunds scen i Augusti 2009.  Neo on tha studsmatta!

Om det finns någon där ute som alltid undrat hur Neo skulle se ut när han hoppar studsmatta inne på Tuna Park i Eskilstuna en söndag i April, så behöver inte den personen undra längre! Det ser nämligen ut SÅHÄR;Och om bildbevis inte är nog har vi såklart sett till att få denna händelse på film, hahaha! Det ser ju KUL ut! Måsen och Åsnan vill också testa!
  Nu var det lite för längesedan vi Alcazarbloggade!?Alcazar giggade igår fredag i Norrköping, på Media Markt. Måsen och Åsnan trotsade regnet och gav sig ut för vårens första utomhuskonsert! De bjöds på This is the world we live in, Headlines, Funkytown och Stay The Night! En efterföljade signering hanns det med också där Alcazarerna sålde Headlines i fysisk singel (annars släpper de ju bara PSYKISKA singlar - enligt Tess) och albumet Disco Defenders.

Alcazarbrudarna Lina och Tess kommer inom en relativt snart framtid att dyka upp här på bloggen på ett heeelt annat sätt än vad vi är vana vid! Den som väntar på något gott...


  Geten recenserar Rising Love

Våra favoriter i Lovestoned släpper imorgon sitt debutalbum Rising Love. Eftersom CDON är snällast i världen skickar de alltid ut skivorna en dag före releasesläpp så redan idag har jag njutit av skivan! Sköna Lovestoned ville ha feedback på albumet och eftersom jag älskar att tycka och tänka om precis allting så tänkte jag göra en recension på skivan. Here we go!

Lovestoned - Rising Love
Universal Music1. Rising Girl
Upphovsmän:
Werner Gesselbauer, Simon Koschar, Thomas Schriebl, Roland Taberhofer

Första spåret, Rising Girl, är soundtracket till hela sommaren 2010! Den första låten jag och flera andra hörde av gruppen, vilket då gör att den är perfekt som första spår. Rising Girl är allt en sommarlåt ska vara. Reggeatoner, snygga stämmor, en refräng som klistrar sig fast och framförallt är den glad!

2. Thursdays
Musik: Thomas G:son & Peter Boström
Text: Sharon Vaughn

Melodifestivallåten! Mina första kommentarer om Thursdays i februari lät "Rybakkopia fast bra", "Lovestoned svänger" och "radiohit". Nu är låten betydligt mer än så! Ett absolut måste när man vaknar upp en torsdagmorgon och känner att livet så gott som suger. Eller vilken morgon som helst förresten! Fiesta med Thursdays!

3. I Know Nothing
Upphovsmän: Fredrik Larsson, Stephen Simmonds, Daniel Lindström

I Know Nothing känns som en skön fortsättning på Thursdays. En låt som får en att slappna av och släppa greppet för ett tag - precis vad texten säger; att inte ha full kontroll och veta allt, utan bara leva livet! Textraderna "I just do what I do now/the happiest fool now/I love my life/and the way I just don't know" är fullkomligt underbara. Låten är dessutom Lovestoneds nästa singel i Tyskland!

4. Bye Bye Bye
Upphovsmän: Emma Rohan, Gandalf Roudette-Muschamp, Joshua Thompson

Så kul att höra Bye bye bye i studioversion när jag tidigare bara hört den live! Låten är mer åt balladhållet utan att på något sätt bli långsam och tråkig, den har hela tiden ett skönt tempo jag gillar! Texten är sorglig och lättigenkännlig (And the only thing that's left to do is cry cry cry/Nothing left for me to say to you but bye bye bye). Dessutom fastnar den ganska direkt. Emelie & Elena sjunger så snyggt så!

5. Echo Echo (Whole again)
Upphovsmän:
Niclas Kings, Ivar Lisinski

En gladpoppig låt med en sorglig text. På något sätt känns den lite mellanmjölk. Ingenting som sticker ut men inte heller något som är dåligt. Texten är grymt bra och jag gillar introt med "Echo":sarna!

6. Gotta Lot of Love
Upphovsmän:
Albert Hammond, Chris Braide

Åh, favorit! Ännu en sorglig låt och den här fångade mig verkligen från första lyssningen. Hooken är helt enkelt bara "I gotta lot of love, I gotta lot of love" och ligger skönt på tungan när man sjunger med! På något sätt känns den lite som filmmusik och stämningen i låten får mig att tänka på en musikvideo utspelad i en regning stad... Fantastiskt snygg låt!

7. He Was The One
Upphovsmän:
Ivar Lisinski, Pär Stenhammar

Ännu en favorit! Ännu en nedstämd låt om kärlek. Den här gången hur man inte kan släppa taget om någon ("But tell me what to do, I'm still a sucker for you") med en text som jag verkligen gillar! Min favoritdel i hela låten är av någon anledningen andra versen ("And though the book is closed/You're the part I liked the most"). Dessutom börjar den sjukt snyggt med en härlig akustisk gitarr.

8. Always on the Run
Upphovsmän:
Oscar Görres, Danny Saucedo, Pär Stenhammar

Den här låten blev faktiskt min favorit efter att ha lyssnat på snuttarna på låtar som funnits på Lovestoneds myspace. Jag gillar texten och jag tror att alla kan känna igen sig i att vilja springa iväg någonstans ibland för att börja om på nytt. Den känns lite smått omöjlig att tröttna på! Stämmorna i slutet är otroligt snygga, det ligger ett coolt beat genom hela låten och det händer någonting hela tiden. I like!

9. Invitation
Upphovsmän:
Remee, Thomas Troelsen

Första gången jag hörde Invitation började jag ASGARVA! Jag vet faktiskt inte varför. Den kändes så oväntad! En sexig låt med inslag av dragspel som får mig att tänka på Tyskland (ifrågasätt inte mina tankar!). Vilket kanske är ganska passande eftersom bandet är ganska stora där! Oavsett hur sexig, konstig och/eller annorlunda den här låten än är så gillar jag den!

10. Love Won't Wait
Upphovsmän:
Hiten Bharadis, Peter Barringer

Här någonstans börjar man känna att misslyckad kärlek är lite Lovestoneds grej! Skämt å sido, låten känns ändå på något sätt ändå lite mer positiv. Här är hjärtekrosset över och insikterna börjar nå fram - "It's never too soon to say I love you, beacause you never know how soon it will be too late".
Låten är behaglig med en skön puls som följer genom hela låten!

11. Switch me on
Upphovsmän:
Richard Stanard, Ash Hones, Sharon Woolf

Titta, en låt om INTERNET! Att vara långt ifrån någon man tycker väldigt mycket om men ändå kunna hålla personen nära genom webcam och liknande. Perfekt!
På något sätt fastnar inte den här låten lika bra som de andra har gjort. Varje gång den kommer på skivan undrar jag vad det är för låt... Men det betyder inte att den är dålig! Dock tror jag att jag måste ge den lite mer tid.

12. Somewhere Over the Rainbow/What a Wonderful World
Somwhere over the rainbow - musik: Harold Arlen
Text: E Y Harburg

What a Wonderful World - upphovsmän: Bob Thiele JR., George David Weiss

Två klassiker ihopklippta i ett. Egentligen har jag inte så mycket att säga mer än att det kanske inte är mitt favoritspår på skivan, men det känns som en skön avrundning på ett väldigt snyggt album!Så i det stora hela - var Rising Love värd pengarna? Levde gänget upp till mina förväntningar? Det enda svaret på frågorna är ett stort, rungande JA! Jag känner att Rising Love kommer hänga med mig länge framöver med snygga låtar, härliga röster och texter som klistrar sig fast bättre än ett tuggummi under en sko. Så min stora rekomendation för alla som vill ha ett grymt soundtrack till sommaren 2010 - KÖP RISING LOVE NU!


  Rix Fm Festival 2010!

Idag avslöjades städerna till årets Rix Fm Festival turné! Med på resan tar de bland annat Shampooflickorna i Timoteij, Anna Bergendahl, Eric Saade, Darin och Andreas Johnsson. Fler artister kommer att tillkomma senare!

Såhär ser turnén ut;

Stockholm 21 maj
Jönköping 27 maj
Umeå 29 maj
Falun 4 juni
Västerås 4 juli
Örnsköldsvik 3 juli
Karlstad 22 juli
Helsingborg 29 juli
Halmstad 1 augusti
Kalmar 5 augusti
Växjö 6 augusti
Göteborg 15 augusti
Norrköping 19 augusti
Linköping 20 augusti
Malmö 21 augusti

  Neo uppträdde på Gymnasiemässan!

Det händer inte ofta men ibland får vi zooare möjlighet att förena nytta med nöje och igår var ett sådant tillfälle för mig! Det var nämligen den årliga gymnasiemässan i Katrineholm för alla åttondeklassare samt niondeklassare som fortfarande velar inför det stora valet. Eftersom jag pluggar event i Katrineholm så var det min klass som arrangerade mässan och var värdar och detta år hade det slagits på stort så vi hade till och med en artist som uppträdde! Mässan i sig var lyckad och jag var helt slut när jag kom hem igår kväll!


Foto: Anna Westin

Jag fick flera tillfällen att prata med Neo igår som sken upp som en sol när jag nämnde att jag var från Schlagerzoot! Jag nämnde att jag tyckte det var synd om honom som fick tillbringa en hel dag i Katrineholm och Neo berättade för mig under eftermiddagen att han och hans turnéledare hade suttit och fikat på Shell's parkering. Så mycket fanns det att göra i Katrineholm liksom. Han berättade också att en vän till honom hade köpt ett hus utanför Katrineholm så vi diskuterade de små samhällena utanför. En himla massa småprat blev det! Han körde 3 gig där han framförde Higher och Flower Power Supergirl från nya skivan och självklart också Mellolåten Human Frontier! Neo berättade att han hade gått Estet Musik (surprise!) på gymnasiet men faktiskt haft tankar på både Hotell & Restaurang och Naturvetenskapliga programmet. Jag tror att du valde rätt, Neo. ;)

Mina klasskompisar gjorde en riktigt mysig intervju med Neo också som jag kanske kommer få möjlighet att lägga upp här vid senare tillfälle. Jag återkommer om detta!

Bilder togs massvis men inte med min kamera. Bilden ovan har jag lånat av min klasskompis Anna och är snodd från tidningen Succés hemsida där jag skrev bildtexterna.  Alcazar på Audi i Danderyd

I lördags besökte Alcazar Audi i Danderyd och jag var självklart på plats. Bjuder er på några filmer från deras uppträdande:
  Schlagerzoot avslöjar; NEO på Pride!

Schlagerzoot kan nu glädjeligen avslöja lite om årets SchlagerkvällStockholm Pride i slutet på Juli.

Bland annat kommer Schlagerfeber, som arrangerade förra årets schlagerkväll, att arrangera en av akterna i år också. Dessutom kommer det stora genombrottet från årets Melodifestival, NEO att vara en av artisterna under schlagerkvällen. Så vill ni se NEO i sommar så vet ni nu iallafall att han är med på Schlagerkvällen som äger rum den 29 juli.
  Neo giggar på Gymnasiemässan


  Neo live på gymnasiemässan i Katrineholm!

Idag vankas det gymnasiemässa i Katrineholm! Bor du i området tycker jag absolut du skall ta dig dit, inte bara för att våran egen Schlageråsna är konfrancier utan även för att NEO dyker upp och giggar ett flertal gånger under dagen!

Bor du inte i området kan du klockan 13.30 klockan 14.30 se Neo live i våran Zoo-TV!

Live-TV'n hittar du HÄR!
  Sara Varga @ Regent Bar

Alldeles perfekt på min födelsedag hade Sara Varga spelning på Regent Bar i Stockholm, och det passade ju perfekt när jag fyllde laglig ålder för krogen!Spelningen drog igång strax före 9 och hon bjöd på härlig musik i form av bland annat 2 cups of coffee och I feel sorry for your new girlfriend. Sara Varga hade även med sig sin kära pojkvän på gitarr, Lars "Snygg-Lars" Hägglund som också fick äran att sjunga en låt själv. Här kan ni kolla in när Lars sjunger They should've named her trouble:Sara kom tillbaka upp scenen efter Lars kört, och fortsatte med några låtar till. Hon avslutade hela spelningen med att sjunga Different:Är de grymma eller är de grymma? Och trevliga är bara förnamnet, de är bäst!

Besök gärna deras Myspacce-sidor: Sara Varga, Lars Hägglund och deras gemensamma grupp Bara på skoj.


  Anledningen till att den officiella karaokedvdn är onödig
Samma karaokedvd har funnits år ut och år in. Och finns fortfarande. Den officiella känns bara SÅ onödig.


  Maria & Måns i Norge!

Måns Zelmerlöw befinner sig just nu i Norge tillsammans med Maria Haukaas Storeng. Som vi berättade tidigare har de spelat in låten Precious to me som nu är släppt på singel. I dagarna befinner sig alltså Måns i Norge för att göra diverse intervjuer tillsammans med vår norska favorit och dessutom har en video till låten spelats in! Håll ögonen öppna alltså!

Vill ni lyssna på låten går det att göra på Marias Facebooksida och en intervju med dem hittar ni HÄR.


bild från side2.no  Dansa med Alcazar!
  Kvällens tv-tips;

Missa inte favorit-Mede i Så ska det låta ikväll 20.00 på SVT1!


En Åsna, En Petra, En Edward och En Mås i somras.  Meltzer Lind & af Sillén kommenterar ESC!

Det trillade ner ett pressmeddelande i våran Zoomail..

Christine Meltzer Lind (som bekant var programledare för Mello iår) och Edward af Sillén som var/är manusförfattare och redaktör för Mello kommer att guida oss igenom ESC iår!


foto: SVT

Edward kommenterade ESC även förra året, då tillsammans med Shirley Clamp, och gjorde ett riktigt bra jobb! Christine blir en frisk fläkt i detta sammanhang och vi zooare klappar händerna och tror att detta blir peeeerfekt!

Och ni har väl inte glömt datumen?
SVT1 tisdag 25 maj 2010 kl 21.00: ESC 2010 – semifinal I
SVT1 torsdag 27 maj 2010 kl 21.00: ESC 2010 – semifinal II (Sverige)
SVT1 lördag 29 maj 2010 kl 21.00: ESC 2010 – final


  Zoot med vänner i Eskilstuna 09.

Har ni inte alltid undrat hur det skulle se ut om Zoot drog med sig fyra kompisar till Parken Zoo i Eskilstuna en av sommarens varmaste dagar för att se Markoolio (eller okej, för att se Markoolios körsångerska Jessica Marberger)?

Jag tänkte väl det! Just därför finns just detta på film.

Se och skratta åt och med oss!

 


  Grattis vår käre Räv!

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det vår alldeles egna Räv som firar födelsedag!


Eftersom Micke vanligtvis står BAKOM kameran fick det bli en bild på honom och någon jag vet att jag håller varmt om hjärtat - Jessica Marberger.

 

Det är alltså inte bara en födelsedag utan också en ovanlig födelsedag! Den 18 i ordningen för vår käre kollega som kommer att fira kvällen med att åka ut till Regent Bar ikväll och kolla in bla Lars Hägglund och hans flickvän Sara Varga.

Vi önskar dig en härlig födelsedag med mycket skratt!

.. och för att göra födelsedagen ultimat:
GRATTIS!

  Haukaas Storeng + Zelmerlöw = Ny singel!

Idag skriver norska tidningen Folkebladet glädjande nyheter - Maria Haukaas Storeng släpper "ny" singel! Singeln är en cover på 80-talshiten Precious to me. Låten kommer att finnas med på plattan Make my day som släpps i sommar. Och varför ska vi då uppmärksamma ett singelsläpp så stort? Jo - enligt våra norska vänner (tack Cathrine!) är singeln en duett mellan Maria och vår egen Måns Zelmerlöw! Maria bekräftade även detta för oss på Melodifestivalfinalen (och var himla imponerad över att vi hade sån koll...) men vi visste då inte att det var ett singelsläpp!

Minst sagt spännande och något vi i Zoot ser fram emot!
  Lite bingolotto såhär i april

Det finns inte så mycket roligt att berätta från Bingolotto-sändningen ifrån igår söndag (Det skulle väl vara att jag fick bingo och skrek högst av alla i hela studion, 100 spänn jö!). Allt som hände syntes på TV.

Brolle var sjuk och vi antar att det var därför Linda fick köra Black Velvet, som hon körde sist hon medverkade i samma program. Inte oss emot! Linda är grym.

Tips till er som någon gång tänker gå på bingolotto; KLÄ ER LÄTTKLÄTT! Tjena, vad VARMT det var där inne! Galet! Vi höll på att få värmeslag allihopa.

Men lite bilder skall vi ju ändå kunna bjuda på!Jag vet att många Bengtzing fans haft lite Linda-abstinens på sista tiden. I sommar gör hon lite olika strögig omkring i Sverige, håll koll på hennes hemsida framöver! Härliga Linda!


  Hjälp Lovestoned in på Rix FM!

Bara en liten tjänst.

Gruppen Lovestoned såg ni i årets Melodifestival, med låten Thursdays och de fick ett stort genombrott. Vi i Zoot fastnade rejält för dessa sköna människor, och deras underbara musik. Kika in på deras MySpace för att lyssna. Men just deras fantastiska låt Thursdays spelas inte än på Rix FM, och det vill vi att ni ska hjälpa oss och Lovestoned med. För dels vill vi höra låten på radion, och så vill vi självklart se Lovestoned på Rix FM Festival likaså!

Vi vill att ni går in på Rix FM's hemsida och mailar till musikchefen och önskar att de ska börja spela Thursdays. Gå in HÄR och så väljer ni Musikchefen som mottagare. Hjälp Lovestoned att nå ut med sin glada musik, de skulle verkligen uppskatta hjälpen!
  Videon till Victorious - ett aprilskämt?

Vi i Zoot älskar ju både Velvet & Linda Bengtzing och nu när tjejerna slagit sina schlagerpåsar ihop så kan det ju inte bli annat än fantastiskt! Eller?

Som låt tycker jag att Victorious är grym. Inte det starkaste någon av dem har gjort men den är väldigt bra och helt klart dansvänlig. Men videon. V-I-D-E-O-N! Kollar Linda in i kameran en enda gång? Varför är Anna Anka med? Och vad gör DANNY där? Det hade kunnat bli riktigt glorious men istället blir det någonting som man mest hoppas på är ett dåligt aprilskämt.Förövrigt; Velvet har typ världens snyggaste klänning (den med blommor), jag vill ha hennes hår och jag vill också rida i L.A!


RSS 2.0