Vandrar Christer vidare till Europa eller Luleå?

Nu händer det saker i schlagerland vill jag lova! Idag kan man läsa i Aftonbladet att Björkman kan vara aktuell som ny chef för ESC. Arbetet som Svante Stockselius lämnar vid årsskiftet. Detta skulle i så fall betyda att SVT med väldigt kort varsel måste hitta en ersättare efter Christer och enligt SVT så har de "en hel lista med möjliga ersättare".
Skulle detta stämma så skulle Christer vara tvungen att välja mellan Melodifestivalen och Eurovision Song Contest vilket just nu borde vara svårt då planeringen för nästa års Mello är i full gång och jag tvivlar på att Christer skulle vilja lämna ifrån sig ett program han påbörjat. Det skulle isåfall vara om han på något vis kunde arbeta med Mello 2011 och samtidigt arbeta med ESC. Något jag finner högst otroligt.

Vad vore bäst för Sverige då? Självklart att Christer vandrar vidare. Han har gjort det till en alldeles fantastisk tävling men nu känns det inte som att han kan uttveckla den mer. Nu blir det inte bra längre. Det är dags för någon ny. Dessutom tror jag att han skulle göra ett mycket bra jobb om han skulle börja arbeta med ESC. Då får han en ny utmaning. Kan han göra ESC lika bra som han en gång gjorde Mello vore ju det fantastiskt.

Vem skulle ta över efter Christer? Vilka som står på SVT's lista vet vi inte men schlagerzoot har ju sin favorit - Edward af Sillén. Vi tycker att han är fantastiskt rolig och tror att han skulle kunna utveckla festivalen men ändå behålla det vi alla vill ha - glittret. När zoot förra sommaren berättade detta för Edward blev han oerhört smickrad. Vi hoppas att SVT tänker som oss.

En annan kul sak man kunde läsa i artikeln från Aftonbladet var att första deltävlingen (som jag tar för givet äger rum lördagen den 5 Februari) kommer att hållas i Luleå! Är det inte fantastiskt när de skriver lite mer än vad som är officellt?

Kommentarer
Postat av: Anonym

Inget Alcazar i MF 2011... :(http://poplight.zitiz.se/artikel/ingen-melodifestival-foer-alcazar

2010-09-05 @ 22:13:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0