Räven tycker och tänker om bidragen

Jag sitter här och är ÖVERLYCKLIG!!! Sanna Nielsen är tillbaka i tävlingen!!! Så himla underbart! Grymma låtskrivare också bådar väldigt gott.
Sen måste jag säga att det är en väldigt spännande mix på resten av bidragen och artisterna.

Härligt att se Danny gå solo igen, och vi kan bara förvänta oss värsta popdängan! Han har skrivit låten tillsammans med två toppenlåtskrivare så det känns väldigt bra!

Sara Lumholdt från forna A-teens ska bli spännande att se vad hon kan tillföra, när är det dags för Amit och Dhani att ställa upp? Marie Serneholt har ju redan varit med.

Melody Club är stora, men enligt en artikel i Aftonbladet idag väljer deras trummis att sluta på grund av deras deltagande i Melodifestivalen. Att ett så stort band ska vara med i Sveriges största musiktävling känns rätt okej faktiskt!

Dilba är väl bekant för de flesta, och faktum är att jag hörde hennes låt Easy tidigare imorse på TV, den rullar fortfarande i Rusta-reklamen. Låtskrivaren Linda är dessutom en bekant till oss i Schlagerzoot.

Loreen tyckte jag såg väldigt bekant ut, faktum är att hon var med i Idol 2004 och har sedan dess släppt någon singel. Hon har skrivit låten tillsammans med bland annat Moh Denebi som turnerat och skrivit låtar tillsammans med Måns Zelmerlöw.

Rasmus Viberg verkar vara ett ganska nytt ansikte i Sveriges musikbransch, men har haft stora framgångar i Afrika. När det är låtskrivarna Henrik Wikström och Amir Aly som skrivit låten känns det som att det är något väldigt bra även fast artisten är rätt okänd!

Med en låt signerad Fredrik Kempe så är manegen redan krattad för Simon Forsberg. Det kan inte bli annat än bra! Simon Forsberg deltog i andra säsongen av Fame Factory, han har medverkat i flertalet musikaler, körat bakom artister och senast så vann han tävlingen Mr Gay Sweden 2010.


Jag känner att det här kan bli väldigt bra!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0