Hoppsan hejsan - MF i 10 veckor?

Läser i Expressen idag att det finns funderingar på att beställa in ytterliggare episoder av Melodifestivalen. Programbristen i TV som råder i Januari månad får SVT att fundera på om det inte vore najs att slänga in lite Melodifestival där också? Åtta, Tio, eller som det är nu 6 episoder? Tydligen får vi veta i maj månad.

Om det skulle bli hela tio stycken program, det vill säga åtta stycken deltävlingar innebär det att vi skulle ha hela 64 stycken tävlande bidrag varje år (tänk er mello-skivan!). Många hävdar att Melodifestivalen pågår alldeles för länge bara som det är just nu, vi håller självklart inte med.

Men vad som faktiskt kan ses som en negativ aspekt är att vi ibland finner mer en ett vinnande bidrag - och bara ett bidrag kan vinna. Låtar som Cara Mia eller Stay The Night som blivit stora hittar men inte vunnit kan ju inte tävla igen. Såklart.

Så genom att ha många bidrag samtidigt slopas många bra ESC-kvalificerade bidrag bort.

O andra sidan (klart det finns en andra sida, jag är ju schlagerfrälst! Enough with the negativa!) kan jag hålla med om att januari månad är så extremt mörk och dyster att de skulle behöva lite ljus och glitter. Som schlagernörd skulle det ju vara FANTASTISKT. Tittarstormen och rubrikerna mot den ständigt pågående tävligen som aldrig slutar skulle vara ganska underhållande. Men jag tror faktiskt inte det skulle gynna Melodifestivalen i längden.


Källa.

... Sen vet vi ju av tidigare erfarenheter att inte lita på allt expressen skriver. haha!




Kommentarer
Postat av: Pelle

Jag hoppas ni har tagit förnuftet till fånga och tokröstar på årets enda bra bidrag,

CRUSIFIED BARBARA's Heaven or Hell!



Det är en konkret djävla order!

2010-03-04 @ 14:18:12
URL: http://melodifestival.gloom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0