Joker #4?!

Vi vill veta nu! NU! NUUUUU!! Vem är egentligen joker 4?

Det har länge spekulerats om vem som ska få den sista jokerplatsen i Melodifestivalen 2010. Aktuella namn har varit bland annat Lena Philipsson, Linda Sundblad och Pernilla Andersson. Nu börjar det närma sig, vi väntar på att SVT nu ska presentera det, vilket vi hoppas sker inom de närmsta dagarna. Men vem kan det vara?

Enligt Schlagerprofilerna är det 2 aktuella namn. En av dem har nyligen släppt en singel, och där passar Linda Sundblad väldigt bra in med sin nya låt Let's Dance som är den nya vinjettmusiken till just Let's Dance. Den andra artisten var aktuell för en låt i Melodifestivalen 2009 som inte tog sig till final. Där finns det flera tänkbara namn. Pauline var aktuell för låten Killing Me Tenderly, Linda Bengtzing sjöng på demon till Jag tror på oss och sist en av våra kära körfavoriter Caroline Jönsson, som ska ha varit aktuell för en låt som en manlig sångare sjöng men inte kom till final med.

Pauline känns inte som ett alltför hett namn, eller? Bengtzing vill vara med då hon skickade in en låt som inte kom med, dessutom ville SVT att hon skulle köra låten Headlines (som Alcazar fick sen), men låtskrivarna ville inte. Med andra ord vill båda parter att Linda ska vara med. Då är hon väl ett rätt namn?! Caroline vill satsa solo, och SVT har varit intresserade vad vi erfar. Så främst Bengtzing, men Caroline Jönsson kanske har en chans?

Dessutom snackas det om att Blossom Tainton är sista jokern, med låten Dreaming is my reality som är skriven av Fredrik Kempe och Petra Nielsen.

Vad tror ni? Vem är den sista jokern, och när får vi veta?


Kommentarer
Postat av: Måsen

heja heja heja cari! Det vore awesome!

2010-01-06 @ 23:56:27
Postat av: Anonym

är Blossom den 4e jokern så hoppar jag från mitt fönster... det är ju bara 1 meter till marken men man kan ju typ... stuka nåt

2010-01-07 @ 00:31:07
Postat av: BacardiBoy

Linda Bengtzing har varit med tre gånger, rätt tätt de senaste åren, känns inte speciellt "het" då hon inte har några hits utan för festivalen heller.



Linda Sundblad, kanske skulle funka, vet inte hur hon är som scenartist.



Blossom...onej vilket nerköp.



Pauline...passar mer in som en vanlig artist till de vanliga bidragen, inte som joker plats.



Lena Philipsson skulle vara det ultimata, 6 år efter dunderhiten "Det gör ont". Ny skiva på G, lämnat Orup samarbetet bakom sig, som höll på nått år för länge. Men enligt pressen hittade hon inte "rätt" låt tyvärr.



Annars ser jag gärna Amanda Jenssen, Agnes Carlsson, The Sounds Maja, Helena P eller Melody Club som jokrar.

2010-01-07 @ 09:53:19
URL: http://bacardiboy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0