Zoot <3 Körtjejerna!

Största målet med resan till Malmö var egentligen, förutom att schlagerfiera oss då, att träffa Dea och Jessica - vilket vi lyckades med redan första kvällen. Jessica kom ur bussen från genrepet ganska fort, och det blev ett stort kramkalas! Underbara människa! Vi pratade bara lite snabbt om hur allting var och så, sen gick Jessica in och vi stoppade Dea med - ÄNNU mer kramkalas! Som ni vet är ju Dea min absoluta favorit alla kategorier, så det var så sjukt kul att äntligen träffa henne igen!
Medan vi stod där och snackade så kom DansLinda, Jennieletmeloveyou, SnyggLars (och kanske nån till ur kören/dansen. jag minns inte) och försökte få med Dea till McDonalds, där de skulle äta. Men, Dea dissade faktiskt Donken för oss! ;) Dock ledde det till en lång diskution om hur gott Donkenmat är... Deas förklaringar var väl bland det bästa i år; "Och när man äter det, då är det liksom det godaste som finns" - HAHAHA! Vi pratade även om konserten i Hoby (och Bräkne-Hoby i allmänhet. Lantliv ftw!), att Thilda var brun och så kommenterade hon att det var "stört" med hennes rygg. Och dessutom har Dea lovat att börja blogga - Det ser vi i Zoot fram emot mycket!

Även på lördagen lyckades vi pricka in Dea. Först i Arenan då vi först vinkade lite, varpå Dea kom tillbaka och letade rätt på oss - "DÄR ÄR NI JU!", hihi ;) Det blev kramar och lite beröm över hur duktiga de är - och så bad vi henne hälsa Sarah att hon var bäst i deltävlingen. Dea kunde inte heller förstå hur Sarah inte kunde gå direkt till final - stor fråga utan svar. Dessutom gick Dea runt i årets snyggaste klädstil - Sarah Dawn Finerklänning och mystofflor... ;)
Vi träffade även Deis på hotellet lite senare, då vi satt i hotellentrén och väntade på att alla artisterna och alla skulle komma (men nu missade vi alla för Dea, men det gjorde inte ett dugg! ;)). Mer kramkalas, och vi snackade huxflux lite om SnyggLars... HAHA!
Dea: Ska jag hämta snyggLars?
Thilda: NEEEJ!

...fast jag vet att Thilda ångrade sig sen ;) Vi peppade Dea till fest, hälsade från mon madre och grattade Dea i förskott - Dea fyller ju faktiskt 35 på tisdag! "35!!!!!!!!!! VAD HÄNDE?!?!!" - Bra fråga Dea ;)

Som ni kanske märker är det ganska svårt att få det här till något välskrivet (hej, jag har sovit 4½ timme i natt, OCH är tokförkyld), men jag hoppas att ni förstår hur underbart härliga dessa människor är, och hur sjukt kul vi hade!

TACK Dea & Jessica för att ni är de ni är - ZOOT LOVES YOU!



P.s! Dea, Thilda undrar hur lång SnyggLars är. Varför kan vi ta en annan gång...


Kommentarer
Postat av: Bonnie

Åh vad mysigt ni verkar ha haft det!

FINFIN bild också!

2009-03-01 @ 20:12:21
URL: http://schlagerzoot.blogg.se/
Postat av: Sara

Bilden är fortfarande helt lovely och ni verkar ha haft det alldeles alldeles underbart!

2009-03-01 @ 20:15:30
URL: http://schlagerzoot.blogg.se/
Postat av: Jennie

Bilden är alldeles för sööööt . <3

Och jag saknar er alla . Jättemycket. <3

2009-03-02 @ 09:42:16
URL: http://jennie95.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0