Alexander Rybak i Sverige

I början av den här veckan gästade Eurovisionsvinnaren Sverige för andra gången sedan vinsten den 16 maj i år. Han var inbjuden till Allsång på Skansen på tisdagen, men kom redan under måndagen till Sverige för att genomföra en skivsignering i Södertälje Centrum. Jag drog med mig Zoo-kompisen Emma dit, och vi hoppade på pendeltåget vid kvart över 4. Det rullade in i Södertälje vid 5 i 5 typ, och vi trodde vi skulle missa hans uppträdande. 5 över 5 var vi framme vid scenen och då hade han inte klivit på än.

Strax därefter klev han på och började med en ny låt, som jag inte minns vad den hette. Efter det bjöd han självklart på Fairytale och låten blir bara bättre och bättre för varje gång man hör den. Vi skrålade med litegrann. Efter det var det signering, men vi gick inte fram. Behöver inte ha hans skiva. Istället stod vi vid sidan om och fotade lite, och kollade in hur han tog emot fans. Han är typ jättegullig mot barn! Busar med dem och allt, kul att se.

En kul grej som hände var när en tjej gick fram, hon sa knappt hej utan sträckte bara fram skivan. När hon fick tillbaka den gick hon bara, sa ingenting. Alexander själv blev så chockad över att hon typ sprang därifrån, vände sig om och bara kollade vart hon tog vägen. Sa något i stil med: "Men, jaha..." Alla hade rätt roligt åt det.


Här är några bilder:

Alexander Rybaks nästa Sverigebesök, som än så länge presenterats, är 30 augusti då han uppträder på Nickelodeon-dagen på Gröna Lund!


Kommentarer
Postat av: Sigrid

Räven har ny signatur :D Snygg :)

2009-07-16 @ 20:44:47
URL: http://phan.blogg.se/
Postat av: PeterDeluxe

Har nu länkat er sida på min blogg =)



Love & Glamourama

2009-07-17 @ 15:17:32
URL: http://peterdeluxe.blogg.se/
Postat av: Veronica

jeg liker ikke alexander rybak!

2009-07-17 @ 20:01:45
URL: http://themusicalqueen.ipublish.no
Postat av: Linnea -

hur fick ni reda på att han spelade?! och dagen innan signerade? Snälla, i need to know! =)

2009-07-21 @ 14:41:38
URL: http://alittlebitoflinnea.blogg.se/
Postat av: LINNEA KEEN

har han varit på gröna lund en gång redan? ska han dit igen den 30?



<3

2009-08-07 @ 12:59:29
URL: http://alittlebitoflinnea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0