Schlagerzoot avslöjar: Svenskar bakom Grekland!


För någon vecka sen hade Grekland sin uttagning till Eurovision Song Contest.
Sedan 2004 har de konceptet att de väljer ut en artist som får fyra låtar att framföra i en final, playback så klart, som det grekiska folket röstar på - och den låt som får flest röster blir vinnaren. I år representeras landet av Sakis Rouvas, som ju representerade landet 2004 med låten Shake it, samt var programledare för ESC 2006. Vår egen Lena Philipsson uttryckte ju sig 2004 om att hon tyckte att Sakis var väldigt snygg...

Zoot kan idag avslöja att Grekland är ännu ett land som involverar svenskar inför ESC - Bakom Sakis Rouvas kommer vi nämligen att hitta forna schlagerkörsmedlemmarna Anna Andesson och Anna Nilsson! Anna Andersson (även kallad Annabelle) är ju en stor favorit hos alla Zoomedlemmarna, men även Anna Nilsson är en favorit (framförallt hos mig) och båda tjejerna är sjukt duktiga. Ska bli galet roligt att se dem igen! Sist körade de ju i Polska festivalen till Man Meadow.

Såå - om Alcazar eller Måns Zelmerlöw nu av någon anledning inte skulle vinna Melodifestivalen har Schlagerzoot i alla fall en anledning till att kolla på ESC i år... ;)


Anna Andersson & Anna Nilsson, Rix FM festival Göteborg 2008




Kommentarer
Postat av: Mikael

HAHAHA jag tycker det är så kul när vi skriver om körsångerskor, för verkligen ALLA är våra favoriter xD "som är stora facoriter i Zoot" Men klart vi gillar alla, de är för goa :D

2009-02-24 @ 21:28:51
URL: http://mikaeljanzon.blogg.se/
Postat av: Nikki

Var fick ni veta det?

2009-02-24 @ 22:45:06
Postat av: Sara

Nikki: haha, vi avslöjar aldrig våra källor. ;)

2009-02-25 @ 07:51:19
URL: http://schlagerzoot.blogg.se/
Postat av: Nicklas

Skriv gärna mer om schlagerkören och i synnerhet Anna Nilsson som är min favorit. Riktigt härlig tjej med mycket glädje och glimten i ögat.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0