Körskvaller

I en intervju inför Melodifestivalen med Gylleneskor sade Måns Zelmerlöw att hans bidrag "Hope and Glory" innehåller mycket kör och som Geten skrev för några dagar sedan har vi förstått att underbara Jessica Marberger som är en del av SVT's huskör ska vara med i Måns nummer. Vi har även efter lite snokade fått veta att Dea Norberg, Linda Hansson, Jennie Larsson och Nathalie Rosenberg kommer delta i Måns nummer vilket betyder att Måns använder sig av alla SVT's kör & danstjejer och även av en eller flera utöver detta. Blir det bara Måns och massa snygga tjejer kanske?

Vad man kan då dra för slutsats av detta förutom att det är lite roligt skvaller sådär?  Jo, det kommer bli ett sjukt snyggt nummer! Snacka om ögongodis! Utan att ha sett numret kan jag säga att detta utan tvekan kommer vara en zoofavorit!


Zoot's körfavoriter

Källa; Gyllenskor & Engfors blogg.


Vi kan också avslöja att Kör-veteranen Martin Kagemark kommer att köra i Maja Gullstrand & Alcazars nummer och att Lars Hägglund kommer köra i Sarah Dawn Finer och Thorleifs nummer.

/ åsnan

Kommentarer
Postat av: Carro

Jag är inte helt säker på detta.. men typ 99%, HAHA. Dea är nog med bakom Alcazar också. För när L skrev till Martin på FB och tackade för dagen, så skrev Dea samma dag och tackade för dagen :P haha. Men ja, jag vet inte säkert, men det känns som hon är med där.

2009-01-29 @ 20:51:50
URL: http://cardil.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0