Datumen för ESC 2011 klara och Lena för Tyskland - igen!


Idag släppte tyska NDR, i sammarbete med EBU, nyheter om Eurovision Song Contest 2011. Semifinalerna kommer att hållas 10 och 12 maj och finalen lördagen den 14 maj 2011. Det betyder att ESC hålls under ungefär samma datum som förra året (2009) men också tidigare än vanligt. Värdstaden för ESC är ännu inte klar men kommer att meddelas under sommaren.

Inte nog med det - Tyskland kommer 2011 att skicka årets ESC-vinnare Lena Meyer-Landrut att representera landet i tävlingen! Lena vann, som sagt, årets tävling med låten Satellite och förde därmed tävlingen till Tyskland. Nu ska hon alltså försöka försvara titeln som segrare! Frågan är - kommer Lena att lyckas?Ska vi göra lika dant - och skicka Anna Bergendahl nästa år? Vad säger ni?


  Geten tycker till om Allsång på SkansenSommaren är på riktigt invigd
- Allsång, Skansen, Stockholm, Stockholm i mitt hjärta och Carola. Kan det bli svenskare? Skulle inte tro det!

Kvällens artistutbud fick det att kittlas lite i magen på mig - Carola, Anna Bergendahl, The Ark och, för mig helt okända, The MozART Group. De sistnämnda var en rolig överraskning, vilka proffs! Wow! Så otroligt roligt att leka med klassisk musik på det sättet. The Ark levererade på ett sätt som de alltid gör. Jag ställer mig frågan när jag började tycka att Ola Salo är snygg. Inte var det under Melodifestivalen 2007 i alla fall. ;)
Anna Bergendahl. Fina, fina Anna! Anna har en helt fantastisk röst och gåshuden kom som vanligt under This is my life. Annat vågar man inte.Carola fick mig att konstatera tre saker; jag kunde namnet på hela kören (Micke! Anna! Joanna!), Rickard Engfors har helt klart gjort kläderna och jag tror att jag tycker väldigt bra om den där Häggkvist. Vilken röst kvinnan har, vilken utstrålning! Hon är helt klart häftig.

Något som jag faktiskt inte alls var nöjd med ikväll var Anders. Vad hade han käkat till frukost? Nervositetsochdåligaintervjuer-piller? Det här var förmodligen ett av hans sämsta program någonsin. När man märker att Carola verkligen inte vill prata om bröllopet, varför byter man inte ämne till något hon vill prata om? Näe, det gör hon minsann själv. Så kan det gå.

Nu kan det bara bli bättre. Länge leve Allsången!


  Gymnasiemässan i Katrineholm!

Minns ni att jag i våras skrev om Gymnasiemässan som jag och mina klasskompisar var värdar på och som Neo uppträdde på här i Katrineholm?
Nu har min klasskompis Eric redigerat ihop två stycken filmer med Neos uppträdande samt lite intervjuer.
Enjoy it!


  Glad Midsommar!

Vi på Zoot vill passa på att önska er alla en trevlig midsommar med mycket god mat och trevligt sällskap! Ska ni ut och resa så ta det lungt på vägarna och sätt på en Absolute Schlager platta så blir bilresan mycket roligare!

Vi i Zoot firar tyvärr inte midsommar tillsammans alla fyra iår. Åsnan firar hemma med familj och vänner, Räven är hemma i Stockholm och umgås med vänner och Måsen & Geten firar en typisk midsommar hemma hos Geten i de blekingska skogarna!

såhär glada (galna?) hoppas vi att ni kommer vara idag och hela sommaren!

Ta hand om er och njut av en trevlig dag!


  Charlotte och Magnus livs gemål

Efter Alcazar i Spånga var det direkt vidare mot nästa äventyr; Charlotte Perrelli och Magnus Carlsson i Kista Centrum! Charlotte och Magnus har ju, för de som missat detta, släppt en singel tillsammans tillägnad det kungliga bröllopet. Mitt livs gemål heter den!Klockan 6 klev Charlotte upp på scenen till tonerna av Take me to your heaven. Alltid lika grymt! Fast det tråkiga med såna här gig när de sjunger till inspelad musik och kör är ju att hon inte går över till svenska i sista refrängen som när det är live. Hon fortsatte med Gröna små äpplen, fin låt är det och hon gör den grymt! Avslutade med Hero och det dansades, inte bara Charlotte, utan även jag och Carro. I sticket, med snurren och allt. Charlotte tyckte det var kul och log stort!


Foto: CarroMagnus blev presenterad av Charlotte och kom in på scenen. De körde deras gemensamma singel Mitt livs gemål, och den är så fin. Annorlunda mot vad Charlotte och Magnus är kända för, men den passar verkligen dom båda så himla bra! Och är en utmärkt bröllopslåt!
Charlotte klev av scenen och Magnus fortsatte och körde av sin nya singel Feel You, en balladversion av Live Forever och en discoversion av Kom hem. Härligt drag blev det!


Foto: Carro

Efter Magnus uppträdande blev det signering och folk sprang dit. Och då menar jag verkligen sprang, vi hade kul åt lite folk där... Vi kom fram och Charlotte var så glad att se oss, och vi fick "Stora kramar" på våra singlar medans alla andra fick kram typ. Charlotte är mysig! Vi ställde oss vid sidan av och kollade in lite, pratade lite med Kimpa också.När signeringen var slut frågade vi Charlotte om det gick att ta kort, och självklart! Men en vakt tyckte annorlunda... När Charlotte och Magnus sen började fota med andra så sa vakten att det var okej om vi skyndade oss. Det skulle gå snabbt, bara några miunter fick det ta! Tog kort och tackade för idag, och "Vi ses på onsdag!"
  Alcazar ska provköra Citroën

I söndags (13 juni) så blev det ett ganska så spontant besök på Citroën Center i Spånga, vi hade på lördagkvällen fått veta att Alcazar skulle uppträda där så då begav vi oss dit, jag och Carro.

När vi klev av pendeltåget så hade himlen öppnat sig, och regnet öste ner... Inte särskilt roligt när vi bara hade ett paraply med oss. Men det avtog och solen tittade fram strax därefter. Strax efter klockan 14 drog Alcazar igång sin spelning!

Alcazar kom gående och inledde med This is the world we live in.Sedan fortsatte de med ett så sjukt snyggt arrangerat medley av Not a sinner, nor a saint och Alcastar. Så snyggt, och låtarna är lika bra. Dags att dansa blev det då! Alltid lika kul att dansa med i koreografierna!


Foto: Carro

Efter medleyt så avslutade de med Stay the Night, och massa dansande här med varpå Lina utbrister mitt i låten "Snyggt Micke!".


Foto: Carro

Sen var det då dags för signering, och vi ställde oss vid sidan av och väntade en stund och lät alla barnen som ville ha autografer få det först. Sen när det var tomt gick vi fram! Berömde dem för grymt jobb på scen, och Lina var återigen på mig för dansen och tyckte det var så kul att se mig hänga med på alla movesen! Sen kom det några fler barn som de signerade till.Vi avslutade med att ta kort tillsammans, och sa hej då och kramades lite. De skulle iväg och provköra Citroën-bilar då med, haha. De är ett underbart gäng!
  Mer om rybaks utbrott!

Idag skriver Aftonbladet om gårdagens raseriutbrott på Liseberg.
Enligt artikeln så ska Rybak ha höga krav på sig själv och vill mer än han klarar av. Personligen tycker jag att oavsett vad borde han lära sig att hantera sitt humör. Om inte för sin egen skull så för alla hans fans. Han är ju inte direkt någon förebild.
Norska tidningar skrev igår om att han ställde in på grund av influensa och den där influensan nämns även i artikeln i Aftonbladet. Även Charlotte Perrelli skriver om raseriutbrottet på sin blogg.

Nu kan vi bara hoppas att Alexander få tid att reparera sig själv för det verkar vara just en reperationen eurovisionvinnaren behöver.

Till slut kan man väl inte annat än säga - Glöm inte var ni läste det först!
  Alexander Rybak utgår i Lotta på Liseberg...

Efter repets stora incident tidigare verkar det nu som att Alexander Rybak kommer att utgå i kvällens premiär av Lotta på Liseberg...

Rybak, som fick ett aggressionsutbrott under repet och slog sönder fiolen, deltog inte under hela genrepet som nyligen avslutades. Från scenen sas det att han tyvärr var sjuk och körkillen Eric hoppade in och körde en låt tillsammans med Charlotte Perrelli som också gästar programmet ikväll.

Så den stora frågan nu är; Kommer Rybak vara med i programmet ikväll?


  Rybak slog sönder fiolen!

Ikväll är det sommarpremiär för Lotta på Liseberg!

Måsen är på plats och ringde mig nyss, repen pågick för fullt och det repades ett schlagermedley med Tusen och en natt, Värsta Schlagern och Fairytale när Alexander Rybak gjorde entre och självklart skulle köra Fairytale. Men han kom in försent efter Värsta Schlagern, en takt fel. Då slår han först in fiolen i intervjusoffan och sen i metallräcket bredvid. Fiolen går sönder!

Rybak slängde fiolen på marken och gick ut från scenen. Ett litet agressionsutbrott enligt Måsen på plats. Direkt efter incidenten avbröts repen och vi får se när de drar igång igen...

Man kan ju innerligt hoppas att han har en extra fiol med sig i bagaget!


Scenen på Liseberg, live just nu... Väldigt tomt?!


  Kärlek och Schlager i Kungsan!Det klart att Kronprinsessan och Daniel ska få en egen kärlekslåt! 'Mitt livs gemål' heter låten, skriven av Monica och Carl-Axel Dominique - framför och inspelad av Magnus Carlsson och Charlotte Perrelli. Det var svårt att inte bli berörd av Charlottes och Magnus fina stämmor, vi rös nog till lite allihopa, Räven, Åsnan och jag.Men innan de framförde sin duett körde lite av sina egna låtar. Nya som gamla! Och inte minst; Schlager! Schlager! Schlager! Och lite annat..!
Om ni inte var på plats i Kungsan ikväll sänder nyhetskanalen showerna live, här kan ni se kvällens gig;
(Måsen och Åsnan ber om ursäkt för närbilderna)... Nog för att publiken inte var den bästa. Men riktigt så tyst som sändningen visar var det inte!

LOVE!

  Mer makt åt Björkman ska rädda Melodifestivalen


Idag kan vi läsa i Aftonbladet om planer för Melodifestivalens framtid - All makt åt Björkman.
Läser man istället mellan raderna så är det, som vanligt, inte så farligt. I artikeln säger insatta källor att Christer Björkman själv kommer att välja ut de 32 bidragen, artister och låtar, som ska tävla i nästa års Melodifestival. Anledningen till detta ska vara att Christer ser juryn som ett hinder från de rätta låtarna att sippra igenom och att detta ska vara svaret på Sveriges "usla" resultat i Eurovision Song Contest de senaste åren. Att Björkman får bestämma låtar och artister "enväldigt" (= med en liten grupp av sina närmsta medarbetare) ska leda till att vi vinner Eurovision Song Contest och Björkman kan sedan avgå som kung av Melodifestivalen på topp.
Andra halvan av artikeln handlar om Thomas Hall, projektledare för Melodifestivalen, som säger att ingenting är bestämt ännu och att varianten att Björkman får all makt är ett alternativ men att Hall personligen tror att juryn kommer att vara kvar.Jag kan inte låta bli att få ett litet léende på läpparna när jag läser det här. Ett skrattretande léende, liksom. För grejen är den att Christer är rätt enväldig redan från början. Juryn väljer låtar på hans kommandon - låtarna ska ha en bredd och tillföra tävlingen musikalisk bredd, oavsett om låten är bra eller inte. Det är allmänt känt från flertalet som suttit i juryn att Christer styr vilka låtar som ska väljas. "Ska ni inte ta den här låten istället?" är ett citat som dykt upp flera gånger när man pratat med forna jurymedlemmar. Sen om det stämmer eller inte vet ju inte jag, men eftersom det kommit från flera håll får man ju misstankar. Artisterna väljer Christer och resten av SVT-crewet redan ut. Reglerna är enkla - om inte SVT får som de vill diskas bidraget ur tävlingen.Det Melodifestivalen behöver är helt enkelt nytt blod. Någon som kan göra det Christer gjorde med Melodifestivalen 2002 - en helomvändning som får festivalen på topp igen. Framförallt så behöver Melodifestivalen någon som kan göra Melodifestivalen svensk igen. Känns det inte lite som ett hån mot svenska folket med utländska jurygrupper? Ska vi inte skicka VÅRT bidrag till ESC? För att citera Åsnan: Jag tvivlar på att Serbien har svenska jurygrupper...


  Se Eric Saades nya video!

Eric Saade - alla tonårstjejers nya våta dröm - släppte igår sin video till nya singeln Break of Dawn. Personligen är det en av mina favoritlåtar på albumet Masquerade och videon går defenitivt inte av för hackor. 3 av 4 Zoomedlemmar blev lite lätt Saadefrälsta efter videon - kolla in killens kropp! Vilka tre Zoomedlemmar det var får ni räkna ut själva... ;)
  Även Love Stockholm älskar schlager!

I lördags fortsatte konserterna i Kungsträdgården, och den här gången var det schlagerkväll. På scenen stod Anne-Lie Rydé som skrämmer mig, Shirley Clamp som alltid lockar fram asgarv, Sanna Nielsen som äger scenen med sin fantastiska stämma, och Alexander Rybak som bara körde 3 låtar...

© Schlagerzoot


  Alcazar, Eric Gadd & Elin Lanto!

Igår åkte jag och Räven in till Stockholm City för att kolla på Cloettas Summer of Love med bland annat Alcazar & Elin Lanto! Innan vi gick ut till Skeppsbron så stannade vi till i Kungsan för att titta lite på Sara Varga som var DJ till Rebound som uppträdde till småtjejernas stora lycka. Tjejerna började skrika en halvtimme innan Rebound ens kommit in på scen! Helt galet!


Sara Varga in action


Vi hann inte se klart konserten i Kungsan innan vi var tvugna att vandra vidare. Cirka tjugo minuter innan det skulle börja på Skeppsbron var vi på plats längst fram. Evenemanget leddes av Nassim Al Fakir och artisterna kompades av Stockholm Orchestra. Det var väldigt kul att höra poplåtar med riktigt orkester faktiskt! Elin Lanto, Alcazar och Eric Gadd var några av de artisterna som bjöd på några hits och förutom att det var riktigt kallt så var det jättemysigt!

Dessutom uppträdde en klassisk skolad pianist jag pinsamt nog tappat namnet på och en ny pojkgrupp som hette New Street men jag upptäckte att jag missat att fånga pojkarna på bild. De flesta artisterna sjöng/spelae 2/3 låtar var.

Efter konserten väntade vi i kylan på att Alcazarerna skulle behaga att vandra därifrån. Efter ett tag så kom de och det blev kramar och prat en liten stund innan de vandrade vidare.
Det var en helmysig kväll! Alcazarerna lyckas alltid överträffa sig själva!
  Carola live på Love Stockholm!

Som Åsnan skrev i söndags pågår Love 2010 Stockholm för fullt med massvis utav konserter. I fredags var jag och Zookompisen Carro i Kungsträdgården för att kolla in Carola som skulle uppträda. Strax efter klockan 22 entrade hon scenen och röjde av låt efter låt. Några covers, och självklart alla sina 4 Melodifestivalhits. Evighet i ny tappning, och sen ett medley av Fångad av en stormvind, Främling och Mitt i ett äventyr.

Carola är en riktig entertainer! Trots att det ibland kan bli lite för mycket prat om jesus, så får man en show utan dess like. WOW! Man finner knappt ord för det!
Bild 1 är tagen av mig, bild 2 & 3 av Carro


  Kärlek i Stockholm

Ni har väl inte missat evenemanget Love 2010 som pågår i Stockholm just nu? Det påbörjades förra veckan och pågår fram till bröllopet nästa vecka med ett gäng aktiviteter och konserter runt om i hela Stockholm!


Bild: stockholm.se/love2010


Här nedan är lite tips på konserter från och med imorgon. För hela programmet klicka HÄR!

Måndag 14 Juni

17.00 - 17.45 - Idol-Alice i Kungsträdgården
19.00 - 19.45 - Rebound i Kungsträdgården
20.00 - 20.45 - Erik Grönwall i Kungsträdgården
20.00 - 21.45 - Cloettas Summer of Love med artister som Alcazar, Elin Lanto och Eric Gadd på Skeppsbroscenen
21.00 - 21.45 - Darin i Kungsträdgården

Tisdag 15 Juni

20.00 - 20.45 - Paloma Faith på Skeppsbroscenen
21.00 - 21.40 - Nanne Grönvall i Kungsträdgården
21.15 - 22-15 - Markus Krunegård på Skeppsbroscenen

Onsdag 16 Juni

15.00 - 15.45 - Marie Picasso med Kör i Kungsträdgården
19.00 - 19.45 - Rigo & The Rinkeby Sound i Kungsträdgården
20.00 - 20.45 - Timoteij i Kungsträdgården
21.00 - 21.45 - Charlotte Perrelli & Magnus Carlsson i Kungsträdgården

Torsdag 17 Juni

15.00 - 15.45 - Broken Door i Kungsträdgården
19.00 - 21.00 - Möhippan av/med Mix Megapol med artister som Orup, Martin Stenmarck och Ola i Kungsträdgården
21.15 - 22.30 - Salem Al Fakir på Skeppsbroscenen
21.15 - 21.45 - Moto Boy i Kungsträdgården
22.00 - 22.20 - Star Pilots i Kungsträdgården

Fredag 18 Juni

21.00 - 21.45 - Anna Bergendahl i Kungsträdgården

Lördag 19 Juni

13.30 - 14.00 - "Det stora barnkalaset med Amy Diamond" på Barnscenen i Galärparken, Djurgården
20.00 - 23.00 - Caroline Af Ugglas i Kungsträdgården*
20.00 - 23.00 - Linda Sundblad i Kungsträdgården*
20.00 - 23.00 - Thomas Di Leva i Kungsträdgården*
20.00 - 23.00 - Petter i Kungsträdgården*
20.00 - 23.00 - Ola i Kungsträdgården*
20.00 - 23.00 - Play i Kungsträdgården*


* Alla artisterna medverkar på TV4:s tv-sändning från Kungsträdgården.

Det kan hända att jag har skrivit fel på tiderna så jag skulle rekommendera att ni dubbelkollar! Jag hoppas att det finns något som faller alla i smaken och att ni beger er ut!


  Här är artisterna till årets Allsång på Skansen;Vad sägs som namn som Carola? Måns Zelmerlöw? Charlotte Perrelli? Hanna Lindblad? Darin? Salem Al Fakir? Sarah Dawn Finer? Eric Saade? Anna Bergendahl? The Baseballs? Orup? Lite otippat Kikki Danielsson tillochmed! TACK GUD!

PROGRAM 1: tisdag 29 juni
The Ark
The MozART Group
Anna Bergendahl
Robert Broberg
Carola

PROGRAM 2: tisdag 6 juli

The Playtones
Marie Kühler
Eric Saade
Marie Bergman
Mikael Wiehe
The Ten Tenors
Wille Craaford och Marika Willstedt

PROGRAM 3: tisdag 13 juli

Cotton Eye Joe Show
Darin
Timoteij
Movits!
Olivia Stevens
Kikki Danielsson

PROGRAM 4: tisdag 20 juli

Salem Al Fakir
Gunhild Carling
Drängarna
The Real Group
Thomas Di Leva
Oskar Linnros

PROGRAM 5: tisdag 27 juli

Mando Diao
Jonas Gardell
Christer Sjögren och Thorsten Flinck
Jasmine Kara
Lill Lindfors
Idolerna

PROGRAM 6: tisdag 3 augusti

The Baseballs
Huutajat
Jakob Hellman
Kjerstin Dellert
Gösta Linderholm

PROGRAM 7: tisdag 10 augusti

Jerry Williams
Ola Forssmed
Tove Styrke
Orup
Hanna Lindblad
Charolotte Perrelli och Magnus Carlsson

PROGRAM 8: tisdag 17 augusti Finalprogram

Sveriges Radios Symfoniorkester
Måns Zelmerlöw och Lisette Pagler
Sarah Dawn Finer, Fredrik Lycke och Jocke Bergström
Magnus Uggla

Källa!  Zoot taggar allsångsläpp!

http://svt.se/allsangpaskansen

Live presskonferens där årets allsångsartister släpps! Klockan 13.00!
Don't missa!


  4 o'clock live på Liseberg

Det var inte allt för längesedan Salem släppte sin senaste singel 4 o'clock men uppenbarligen har den redan fastnat hos folk som genast sjöng och klappade med! Och ja, scenframträdandet är precis lika härligt och underhållande som musikvideon!

Salem får gestalta sommarens riktiga första dag med sol och värme genom att bländas och likna något utav en ailien. Ja, filmen vänds upp rätt sen - tills dess får ni helt enkelt antingen vrida på huvudet eller på datorn. (grattis till er med laptop!) Filmat av; Jennie Hilli Sjöqvist
  God Jul!Darin, Maria Montazami, Brolle, Alcazar, Basshunter, Velvet, Hanna Lindblad.

Vad är detta för fantastisk kombination av människor?! Jo, det är en del av årets artister (iallafall de som sofar är släppta!) till Julgalan 2010!

Fler artister kommer att tillkomma under hösten och alla uppträder inte under alla datum. Men än är det bara Juni och det ser himla lovande ut!

Spekulera och lägg upp din julkalender här!

Ps. Sa jag inte att det var en Alcazarig vecka!?

  Glad Sommar i Radion!

Det är en Alcazarig vecka! Inte nog med att Tess Merkel den här veckan kommer vara konfrensier på Sweden Rock. Nu har namnen till årets sommarpratare i P4 släppts!

Måsen&Åsnan med company kommer sitta bänkade onsdagen 28 juli kl 13:00 och lyssna på Andreas Lundstedts sommarprat! (vi borde bli spåtanter, vi pratade nämligen om att han borde sommarprata i vintras!)

Alla P4's sommarpratare hittar ni här! Bland annat även Christine Meltzer och Darin Zanyar kommer underhålla Svenska folket radiomässigt i sommar!

Men det är faktiskt en till Alcazar som sommarpratar i sommar! (Inser ni extasen hos S&B just nu!?) den 12 Juli kl: 10.30 sommarpratar Lina Hedlund för Sveriges Radio Gävleborg.

  Schlagerinvasion hos Lotta på Liseberg!

Lotta på Liseberg är tillbaka! Med start 21 juni bjuder hon på en härlig blandning av artister, och det blir självklart schlagerinvasion också. Ingen hade kanske väntat sig annat? But hey, we love it!!!

Första programmet gästas av bland andra Charlotte Perrelli och Alexander Rybak. Hela programmet ser du här nedan;

21/6 Sommardängor
Charlotte Perrelli, Alexander Rybak, Markoolio och Lisa Nilsson

28/6 Högt upp i det blå
Robert Wells, Linda Bengtzing, Joel Alme och Velvet

5/7 Glitter och glamour
Diggiloo-gänget med bland andra Lasse Holm, Alcazar, Jessica Andersson, Mojje och Erik Linder

12/7 Oh boy, oh boy, oh boy
Kalle Moraeus, Sanna Nielsen och Timo Räisinen

19/7 Blommor och bin

Måns Zelmerlöw, Timoteij, Maria Haukaas Storeng och Erik Gadd

26/7 Från Hova till Brighton
Lill-Babs, Andreas Johnson och Cookies n’ beans

2/8 Kärleken är evig
Anna Bergendahl, Jill Johnson och Rigo Pencheff

9/8 Svensktoppar
Tommy Körberg, Caroline af Ugglas, Eric Saade och Claes Malmberg  Ph-Power i Tidaholm!Igår kväll firade Tidaholm 100 år och inbokad som kvällens höjdpunkt under 100årsfirandet fanns ingen mindre än Lena Philipsson! Jag kan vara hur stenlugn som helst numera vad det gäller Ph i vardagen men under konserter blir jag 12 år igen och fullkomligt berusad av hennes energi! Hon är sån fruktansvärt grym entertainer så jag finner inte ord! Lena bjöd på sina senaste hits (a la det gör ont, delirium, lena anthem..) blandat med klassikerna (Ni vet, dansa i neon och company) och publiken som både bestod av små barn, föräldrar och berusade ungdomar jublade och verkade älska mixen!

Under andra konserter kan jag uppleva att det är uppdelat i etappet, låt - prat - låt - skämt - ny låt. Under Lenas konserter är allting en stor exklusivt förpackad energisk show rätt igenom! Man skriker, man jublar, man sjunger inte med i låtarna - man skriker så halsen nästintill går av. Och det är så otroligt underbart! Basen som går in i kroppen så ryggen riktigt dunkar och hela bröstkorgen vibrerar av den totalt omfamnande musiken!

När jag blir stor ska jag bli Lena Philipsson. Sveriges bästa entertainer.

Kuriosa; Till den fina oranga klänningen bar Lena ett par "kalasbyxor" som hon själv namngav det. Ett par kalasbyxor på Philipssonska är alltså ett par vanliga strumpbyxor - som igår till den oranga klänningen bar färgen GUL. Jorå, är det någon som fixar det är det väl Lena!


  Lite Norskt från ESC!
  Sommar&Turnépremiär med Salem Al Fakir!Första juni. Första riktiga sommarhettan. Första gigget på Salem Al Fakirs sommarturné!
Man kan ju inte annat än att älska den kombinationen!

Timmarna innan showstart hade publiken börjat samla sig kring kravallstaketet och vid 7-tiden var det nästintill fullt på Lisebergs scenområde. Publiken laddade upp och minutrarna innan showstart vid åtta gaddade alla ihop sig och vrålade "SALEM! SALEM! SALEM!" så det säkerligen hördes över hela Göteborg!


folkhav.

Konserten börjar och Salem entrar scenen till den något kryptiska men dock så powerfyllda 'Red Rock', publiken är i extas! Sedan följer en hel timma med diverse hitlåtar både från de två tidigare plattorna och nya 'Ignore This'.

Salem har en skön energi på scen (även om han efter 4 o'clock ganska snabbt konstaterade att han skulle behöva gå lite oftare till gymmet, haha!) och en väldigt varm och humoristisk kontakt med sin publik. Har ni vägarna förbi ett Salem-gig i sommar tycker jag absolut ni ska passa på att se det, eller varför inte sätta sig i bilen/tåget/whatever och ta sig till ett? Om inte för den härliga publikkänslan så för den absolut enastående musiken!

Ord är små. Vi kör en mindre bildkavalkad på det här istället!

4 o'clock är om möjligt ännu mer fantastisk än musikvideon! underhållning på hög nivå!
(film på detta kommer senare!)RSS 2.0