Zoot går på Galapremiär

I måndags var det Galapremiär för den stora svenska filmen Sommaren med Göran. Jag, Måsen, Åsnan och Carro tog oss till Rigoletto för att hänga utanför. I hopp om att träffa någon rolig människa. Om vi träffade någon? Vi träffade väldigt många!

Här kommer en bildkavalkad på folk vi såg och pratade med:

Rigoletto var stället för dagen.

Vi gick på röda mattan...

Lars Leijonborg var där.

Camilla Läckberg och Martin Melin.

Rennie Mirro på plats.


Sötaste Sonja.


Tess&Andreas (hans rygg) pratandes med Henrik Johnsson


En Peter Settman med fru. Vi vill fortfarande ha honom som programledare!


Petra Mede och Edward af Sillén, sjungandes för Bonnie.


Måns & Marie, typ det perfekta paret.


Lina Hedlund & Nassim al Fakir


Huvudpersonerna i filmen.
© Mikael Jansson, Schlagerzoot

Ett antal fler var där, men vi måste begränsa oss lite. Tine Matulessy som var med Malena Ernman i Moskva träffade vi och presenterade oss. Mer livrädd människa har jag typ aldrig sett, haha.


Pride kommer det mer om också någon dag. Imorgon (eller idag...) väntar Schlagerkvällen på Pride för Zoot. Kom dit ni med! Vi vet några artister, och älskar ni schlager blir ni inte besvikna!!!


  Shirley Clamp på Allsång i Hoglands Park!

Som Räven skrev innan så anländer även jag, Geten, till huvudstaden idag! Just nu befinner jag mig på x2000 mot Stockholm, närmare bestämt i trakterna runt Norrköping. Så snart är hela Zoot fullständigt! ÄNTLIGEN!

Igår var det Allsång i Hoglands Park i Karlskrona, där underbara Shirley Clamp var gästartist. Det var jättemysigt! Shirley bjöd på För den som älskar, Med hjärtat fyllt av ljus, Att älska dig och Min kärlek, och som allsång valde hon fina
För kärlekens skull. Shirley sjunger verkligen rätt in i hjärtat på en, så himla bra var hon! Som alltid. Lite tråkigt dock att hon inte stannade och signerade, utan hade försignerat.

När jag kommer hem efter Stockholm kommer ett videoklipp och kanske lite fler bilder, de ligger på min externa hårddisk hemma som jag inte har med mig just nu, men bjuder ändå en bild från igår!




  Räven levererar bilder ikväll...

Ja, både jag och Åsnan&Måsen (som för övrigt åker till GävleAlcazar idag) har fullspäckade scheman, och även så Geten när hon idag entrar Stockholm!

Men det blir inte jättesent för mig ikväll, så då kommer det bilder!! Håll ut. Nu måste jag springa igen!


  Måsen&Åsnan anropar Räven.

... VI VILL SE BILDERNA!!!
Jag tar med mig ett USB till Mälarpaviljongen, okej!?!


  Två dygn i Måsen och Åsnans liv..

Söndag: Åsnan och Måsen campar hos Räven. Åsnan och Måsen släpar på sammanlagt lite drygt 30 kilos packning (vi skojar inte, vi räknade efter) för att ta oss till Tunnelbanan för att åka iväg för att dumpa denna packning hos dansbandsstjärnan Melissa Williams för att sedan släpa på en betydligt mindre packning iväg till Ph-IFK kompisen Sofie's avskedsmiddag (hon ska till Kina i ett halvår, fatta coolt!?). Åsnan och Måsen tycker det är skönt att äntligen slippa packning och har en heltrevligkväll!

Exempel på hur det går till när vi spelar "Beskriv-ett-ord-med-andra-ord"-spel med våra lena kompisar: "Åh,Åh! LENA! LENA!" "Va!?! "Ameen,. siffran efter fem.. äldre dam..LENA?"  "Ja!  SEXTANT!!!"

Måndag: Från ett ställe till ett annat. Måsen fyller år och vet ingenting om vad som skall hända. Vakna upp med Lena kompisarna och drar sedan vidare in till stan och träffar upp Räven och Zoo-kompisen Carro. Fika i ett väder på djurgården. Måsan och Åsnan får ÄNTLIGEN lära sig La Voix dansen! Tillbaks hem till Räven där vi avnjuter den oerhört glamourösa måltiden Spagetti a ´la Ketchup.

Galapremiär på Sommaren med Göran!
Sonja Aldén, Tine Matulessy, Andreas Lundstedt, Tess Merkel, Måns Zelmerlöw, Marie Serneholt, Peter Settman, Petra Mede (KUPP! Petra sjunger "Jamåååhoooleeevvaa! för Måsen), Edward Af Sillén, Lina Hedlund.. 

Härligt, härligt, härligt! Himmelriket! Underbart! Bilder och massa annat från detta kommer!

Vi drar till Kungsan på invigningen av STHLM PRIDE och letar efter en Tobbe Ek. Kändisspaning: Danny Saucedo, Simon&Tomas, Mark Levengood..  Måsen och Åsnan slänger sig på Tobbe och sedan införskaffar vi oss varsin Prideflagga samt armband innan vi ger oss av till nästa campinghållplats!

Tisdag: Vaknar upp hemma hos Melissa, får sedan återigen släpa våran 30 kilos packning ut till Stureplan. Och nu befinner vi oss hemma hos Zookompisen Emma och ska fixa iordning oss för ikväll blir det Alcazar på Mälarpaviljonen!
Ses vi där kanske!?!



  Zoot gillar Pride!

Det är ju Pride för fulla muggar, och årets tema är som bekant Hetero. Vad passar då bättre än klippet där vår älskade Mås kommer ut som just Hetero?!


Måsen, Åsnan och Räven lever ut Pride för fulla muggar. Själv sitter jag hemma och väntar på att få åka till Stockholm, men det blir inte så fören i morgon. Idag kommer vår vän Jennie hit till Karlskrona, och i kväll blir det Allsång med Shirley Clamp!
Bjuder dock på en bild jag fick MMS:ad till mig igår. Åh, får jag åka snart?!



  Hipp Hipp Hurra!

Första dagen på årets Pridevecka firar vi mer än så, vår älskade Schlagermås Bonnie fyller idag 17 år! STORT Grattis till Bon!
Jag vet hur Bonnies dag kommer att spenderas, men det vet inte Bon, och därför vore det ju ganska dumt att skriva det här... ;) Jag vet i alla fall att det kommer att bli en TOPPENDAG och jag önskar verkligen att jag kunde vara med!
Det blir dock inte bara Bonniefirande idag; i morgon ska hon och ÅsnanAlcazar (NÄHÄ?!) och lika så på onsdag, och på torsdag är nästan hela gänget samlat i Stockholm för Schlagerkvällen på Pride - och då jäklar ska vi fira!

Än en gång; GRATTIS BON!



  Jag träffade Getis kusin!

Jag träffade på Mikas lillkusin på Kolmården idag!


Åsnan & Lill-Geten


  Hur man verkar helt dum i huvudet;


  Baltic Song Contest i Karlshamn

I fredagskväll var jag ju som sagt på Östersjöfestivalen i Karlshamn och kikade in Baltic Song Contest. Ett litet kommenterande om det hela följer här!



Först ut var Alexander Stenerud från Norge. Han kom faktiskt på tredje plats i Melodi Grand Prix i år, och i mitt tycke är han gånger jorden bättre än Rybak. Grymt!



Ilze Kalve från Lettland. Hon var VÄLDIGT skrikig, och låg så himla högt när hon sjöng att det bara skar i öronen. Tyvärr.



Jan Johansen var en av två representanter för Sverige! Jan sjunger ju som en gud och levererade två starka låtar. Grymt!



Elena från Makedonien. Det har hänt en hel del sen Ninanajna kan man lugnt säga, det här var mindre oskyldigt och bra mycket mer Britney Spears än sist. Jag gillade det, men det gjorde inte min kära mor.



Uku Suviste från Estland. Duktig sångare, men kanske inte helt och hållet i min smak. Låtarna kändes längre än vad de var, och dessutom såg han ut som Andreas Lundstedt gjorde för två år sen.



Zivile Ba från Litauen. SÅ HIMLA BRA!!! Singer/Songwriter med en helt otrolig röst som berörde ordentligt. Min favorit!



Ivo från Schweiz. Han hade en riktigt härligt rockig röst, bra power och levererade grymt. En annan favorit!



Sveriges andra bidrag, Kiara, bestående av Aleena Gibson och Josefin Glenmark. Två riktigt duktiga tjejer som levererade lite rockigare låtar. Sjukt bra! Värdelösa på mellansnack, dock.

 

Elena Esenina från Ryssland. Väldigt duktig tjej som hade söta mellansnack, tråkigt dock att hon sjöng på ryska, eftersom låtarna hade behövt texten. Sen kan man ju fråga sig varför hon hade pyjamas på sig.



Sist ut var gruppen Pin från Polen. Killarna var duktiga, skönt gung och de hade en stor fanskara på plats. De sjöng på polska, och i det här fallet så hade de så bra melodier att det bara var kul. Publikfavoriter, helt klart!

Vinnare blev igår Ivo från Schweiz, helt klart en värdig vinnare! Stort grattis till honom! Bästa svensk blev Jan Johansen som hamnade trea. Sköj!


  Festival, festival, festival!

Hoppas allt är gött med er kära bloggläsare, glittriga och oglittriga! Här i Blekinge steker solen som aldrig förr och man kan inte bli annat än glad!

Snart ska jag bege mig till Karlshamn för att strosa runt lite på Östersjöfestivalen. Det stora målet för kvällen är dock Baltic Song Contest, där Sverige representeras av Jan Johansen och Kiara, som består av Josefin Glennmark och Aleena Gibson. Jag tror det blir sjukt bra! Ska bli superroligt att se Aleena framträda, hon ligger ju bakom bl.a. Måns Zelmerlöws Impossible och Sanna Nielsens Empty Room, och tävlade dessutom själv i Melodifestivalen 2003 och 2007. En av mina förhandsfavoriter är dock Makedoniens representant, Elena Risteska, som tävlade för landet i ESC 2006 med låten Ninanajna. Det ska bli grymt!




  Alexander Rybak i Sverige

I början av den här veckan gästade Eurovisionsvinnaren Sverige för andra gången sedan vinsten den 16 maj i år. Han var inbjuden till Allsång på Skansen på tisdagen, men kom redan under måndagen till Sverige för att genomföra en skivsignering i Södertälje Centrum. Jag drog med mig Zoo-kompisen Emma dit, och vi hoppade på pendeltåget vid kvart över 4. Det rullade in i Södertälje vid 5 i 5 typ, och vi trodde vi skulle missa hans uppträdande. 5 över 5 var vi framme vid scenen och då hade han inte klivit på än.

Strax därefter klev han på och började med en ny låt, som jag inte minns vad den hette. Efter det bjöd han självklart på Fairytale och låten blir bara bättre och bättre för varje gång man hör den. Vi skrålade med litegrann. Efter det var det signering, men vi gick inte fram. Behöver inte ha hans skiva. Istället stod vi vid sidan om och fotade lite, och kollade in hur han tog emot fans. Han är typ jättegullig mot barn! Busar med dem och allt, kul att se.

En kul grej som hände var när en tjej gick fram, hon sa knappt hej utan sträckte bara fram skivan. När hon fick tillbaka den gick hon bara, sa ingenting. Alexander själv blev så chockad över att hon typ sprang därifrån, vände sig om och bara kollade vart hon tog vägen. Sa något i stil med: "Men, jaha..." Alla hade rätt roligt åt det.


Här är några bilder:

Alexander Rybaks nästa Sverigebesök, som än så länge presenterats, är 30 augusti då han uppträder på Nickelodeon-dagen på Gröna Lund!


  Missa inte kvällens Schlagertv!

Det må vara sommar och sol (i alla fall här), men i kväll får ni skippa grillfester och kvällsbad! Klockan 20:00 är det dags för Allsång på Skansen med Eurovisionvinnaren Alexander Rybak (nej, jag gillar fortfarande inte honom), det får man faktiskt inte missa! Därefter fortsätter det med Grattis Victoria!, dvs födelsedagsfirandet av Kronprinsessan Victoria från Öland. Bland de uppträdande artisterna finns schlagerrävar som snyggingen Måns Zelmerlöw, Melodifestivalvinnaren och favoriten Malena Ernman, Jill Johnson och Lena + Orup! Det får ni helt enkelt inte missa!

Som sagt; SVT1 20:00 och framåt!




  Än gör det ont!



Det här är så mycket energi, magi och Ph-Power så man vill ju nästan gråta av lycka!
Bästa sättet att tillbringa en söndag är förövrigt att knarka Mello-dvd'er. We love it!


  Lotta på Liseberg

Efter att flera gånger ha varit på Allsång på Skansen kände både Måsen och jag att vi var tvungna att testa Lotta på Liseberg så när vår favorit Charlotte Perrelli i måndags var en av gästartisterna och temat var "Pudelkrull och Axelvaddar" drog med oss några kompisar och åkte till Göteborg.

 Det märks direkt att Liseberg är nybörjare på det här med tv-sända evenemang. Efter att de släppt in folkmassorna så får vi som vill springa fram och sätta oss framför scenen vänta utanför scenområdet under repetitionerna. Där kan de lära av Allsång på Skansen som släpper in redan innan repetitionerna har börjat. Vi fick alltså vänta utanför scenområdet i säkert tre/fyra timmar innan de äntligen släppte in oss! Insläppet var nog ett av de mer kaotiska jag varit med om men platser det fick vi. Längst fram dessutom. Under insläppet repade Agnes som verkade ha väldiga problem med att veta när hon skulle börja sjunga och hon repade sin Release Me säkert 8 gånger. Men vi fick ju i alla fall underhållning till maten. Efter att Agnes hade repat sin låt och allsångslåten Vill ha dig var det dags för Sarah Dawn Finer att repa. Först Moving On sisådär 100 gånger, sedan festivallåten från 07 – I remember love och så även allsångslåten Michelangelo. Under I remember love instruerade hon hela bandet på hur de skulle spela och det råder inga som helst tvivel om att den här tjejen vet vad hon håller på med. Efter att SDF var klar på scenen så lämnade band och kör den tillsammans med Sarah och vi blev lite fundersamma på om inte Charlotte skulle repa. Men jodå, även Charlotte dök upp och hon är verkligen en stjärna rakt igenom. Ett proffs! Charlotte repade Take me to your heaven/Tusen och en natt (att hon inte tröttnat på den låten än är ett smärre mirakel!) och Hero. Även Bullet från nyaste skivan och allsången Ring Ring repades. Efter att Charlotte repat sina låtar var det dags för SDF att återigen entra scenen. Denna gång för att repa I will survive som hon och Charlotte sjöng ihop. Jag kan väl inte säga annat än att de är grymt duktiga båda två.


 Efter rep och prat så gick hela crewet på sen lunch och den väldigt långa väntan började för vår del. Jag måste nog erkänna att bänkarna på Skansen är lite skönare än de stolar man erbjuds på Liseberg. Helt utan att vi visste ordet av var det dags för genrep och jag hade ett stycke Charlotte Perrelli i mitt knä. Haha! Jo, det var i hennes allsång Ring Ring hon bestämde sig för att chocka lite och sätta sig i mitt knä. Både jag och Bonnie kom av oss rejält i låten ska ni veta. Resten av genrepet fortlöpte helt utan komplikationer och kan helt enkelt lämnas där.


2/4 av zoot med vänner

 Lagom till direktsändningen joinade regnet oss. Det var mindre kul men vi höll ut och som vanligt vid direktsändningar slutade det precis till det att programmet skulle börja. Programmet var nog ett av de roligaste jag sett live. Publiken får verkligen vara delaktig på ett helt annat sätt än på Skansen då det inte finns några VIP-platser på Liseberg. Publiken är VIP helt enkelt. Även i direktsändningen kände Charlotte för att slå sig ner i mitt knä men denna gång var både jag och Bonnie lite mer beredda och sjöng med för glatta livet. Under hela programmet igenom kände vi oss lite uttittade av Charlotte som satt i soffan på scenen och så fort det var dags för allsång igen var hon nere med micken hos oss. Vi har faktiskt dansat YMCA med henne! Att dansa med schlagervinnare är lite av våran grej helt enkelt.



Efter att programmet var slut var det signering och först ut var SDF. Hon kändes väldigt avhållsam och stel och inte alls lika mysig som hon verkar på scen. Sen kom Agnes och sist Charlotte. Vi pratade lite om programmet och hon signerade vår skylt och så bestämde vi oss för att ses senare då det var så sjukt trångt.


Sagt och gjort. Efteråt mötte vi upp Charlotte vid hotellet (vilket i sig kändes helt fel men Charlotte försäkrade oss om att det var hellungt!) där vi hälsade från övriga zoomedlemmar samt tog en gruppbild. Vi pratade lite om vad som komma skulle innan vi lämnade för att ta oss hemåt för några timmars sömn.




 I slutändan kan man helt klart konstantera att allsång funkar precis lika bra på Liseberg som den gör på Skansen.




  Pimp My Skylt




+ Smygreklam.. hohohoho.

Jag vet inte vilken skylt som MIKA tyckte var snyggast under måndagens sändning av Lotta på Liseberg.. hm..
Zooare har alltid varit lite uppmärksamhetsbenägna tror jag... syns det?


  Med facit i hand.

... Kan vi utan tvekan säga att Michael Jackson var Världens Största Stjärna. Och vi anser att det suger att Michael själv inte fick höra alla vackra ord som sas på hans minnestund tidigare ikväll. Vi sörjer med hans bröder&systrar, föräldrar och barn, vänner och bekanta, övriga släkt och medmänniskor. Vi sörjer med resten av världen.

Det kommer att pratas om MJ förevigt, inga tvivel om det. Och vi är stolta att kunna säga att "Jag levde samtidigt som Michael Jackson!"

Vila i frid King of Pop, Michael Jackson.

/ Zoot.

  En färgsprakande discoshow utan dess like!



När Alcazar entrar scenen samlas hela Borås stad på torget för att lyssna på Disco Defenders som fångar in hela publiken i sitt neonfärgade fångnät! Det dröjer inte länge innan dom har fått publiken att sjunga med till nya och gamla hitlåtar likaväl Crying at the discoteque som Stay The Night. Här är hela konserten, låt för låt;

We Keep On Rockin´
Alcazar öppnar med den låten som återigen gjorde att Alcazar fick ett namn på topplistorna förra året, också första låten tillsammans med Lina. Och rockar gör dom verkligen, från första steget de sätter scenen. Att Alcazar tidigare varit i en annan konstellation är det ingen som numera tänker på. Att Alcazar ska vara tre är lika självklart som att Lina Hedlund är en utav alcazarerna. Glasklart med andra ord. Under WKOR tillbringar de den största tiden på en upphöjd yta på den bakre delen av scenen, de visar upp sig på ett eller annat sätt. Hälsar på publiken med sin snygga koreografi, smart!

Burning
Inget direkt mellansnack, de höjer publikens jubel och kör på med deras nya singel Burning och visar upp hur extremt snygg koreografin är till denna låt.



Sexual Guarantee
From Brazil with love
Start The Fire

Sexual Guarantee, From Brazil with love och Start The Fire slås ihop och bildar lite av ett medley. Publiken får lära sig en liten koreografi till Sexual som publiken glatt deltar i, låten övergår till From Brazil with love från nya plattan som sedan övergår till Start The Fire. Sedan försvinner de ut för det första klädbytet!

Harlem Nights
En och en kommer dom indansandes in på scenen till musiken. Andreas först, tätt följd utav Tessan och sedan Lina. Med ryggarna med texten "Harlem" vända mot publiken börjar de detta nummer och Åsnan och jag jublar då detta är inte bara en utav dom bästa låtarna på skivan utan kanske också en utav dom bästa låtarna överhuvudtaget! Tränings/Mys-klädseln som kanske inte låter så himla glamouröst är lite för snyggt och man blir alldeles hänförd över hur bra det faktiskt är!



This is the world we live in
Innan denna låt finns det enda inplanerade "riktiga" mellansnacket, vad som sägs är dock olika varje gång. De gånger i har sett detta har det iallafall varit Tess som har levererat det innan de fortsätter med This is the world we live in.

Dont you want me
Står du till höger är du med i Andreas lag, står du till vänster är du med i Tess lag och mittendelen av publiken tillhör Linas lag. Ja, de delar in publiken i lag inför en "vem-kan-jubla-högst" tävling! Vem som vinner har de nog dock skiljda åsikter om.. Dont You Want me är häften sång, hälften jubel på ett ungefär. Kul som bara den är det iallafall!
... Ja, sen är det dags att byta kläder igen!


Sara och jag hamnade i Linas lag.

Alcastar
Alcastar är något ihoptryckt. Vers, refräng, stick.. Men dock lika jäkla snyggt för de! De är klädda helt i svart och är sådär otillåtet onödigt snygga och sjunger "You can be an Alcastar!" Det är så snyggt! Status, Maffigt, Kungligt!



Not a Sinner Nor a Saint
Från en Melodifestival - låt till en annan. Dock kan det vara svårt att känna igen att det faktiskt är denna välbekanta låt som börjar då de har ett helt nytt intro med en dans i lite afrikansk-still. Mycket armrörelser och huvud. De står kvar på samma ställe hela tiden frams till versen börjar och publiken inser vilken låt det är. KUL och snyggt!

Funkytown
Alla som kan sitta still till Funkytown räcker upp en hand!? Ingen! Det här är bara ren glädjeshow rakt igenom - "Want you take me to - FUNKYTOWN!!!" Dans, party och vrål rakt igenom. I love it!

Physical
"aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" kan ni introt till Physical? Det är inte svårt, inom loppet av tre sekunder kan alla det och det blir allsång! Kanske inte kvällens mest ihågkomna eller heller dragigaste låt. (sen har physical aldrig varit min favorit heller.. hm.)

Crying at the discoteque
Crying är en låt som många känner igen, och under just den frasen blir det en del allsång där med! De dansar på, liksom i alla låtar och sedan avslutar de hela konserten och publiken klappar och klappar och ropar efter mer.

Extranummer: Stay The Night
Varför folk är så dumma och tror att dom ska göra en konsert UTAN att ha med Stay The Night vet jag inte, men jag antar att de måste trott det eftersom en del började gå efter Crying. In på scen kommer dom igen iallafall och dom kör Stay The Night och skrikfaktorn i publiken var på max! Kanske kvällens bästa. Jag skulle gissa på att många i publiken tyckte så, värd och vänta på var den utan tvekan iallafall!



För att se Alcazar, http://www.alcazarworld.com Klicka in er på "tour".

Sedan blev det en efterföljande signering som blev... kaotisk! Folk från alla håll och kanter. Ingen direkt organiserad kö what so ever. Men de satt ungefär en timma och signerade, sålde skivan, tröja och shutter. (haha!) Så har ni tur kan ni också få träffa dem efter konserten! Sara och jag hade då turen att de STÄNGDE signeringen ungefär precis när vi kommit fram efter en timmes köande. Härligt. Inte. Smällar man får ta i guess. ;)

Nästa Alcazar stopp för vår del kommer att bli i Gävle den 29, ah. Långt kvar!?




  La Vooooooooooix!



Vi hittade ett bättre klipp ifrån våra kära zoolegors uppträdande med Malena tidigare idag. Uppladdat av "dinstad". Är dom inte söta!?

Enjoy!


  2/4 Zoot + Carro bakom Malena Ernman!

Nu sitter vi på tåget från Eskilstuna, galet nöjda med dagen! En längre utläggning om dagen kommer. Så länge; Malena Ernman är UNDERBAR!

Sen så kan ni ju alltid kolla in det här klippet från när vi dansade, upplagt av någon som stod bakom oss till en början. Galet. Vi är smått osynkade stundvis (framförallt jag, HAHA!) men hade ju aldrig repat med Malena förtusan... ;) Jag är sjukt stolta över oss i alla fall, och det här är ett minne för livet!




  Eskilstuna nästa!

Nu sitter jag (Geten), Micke (Räven), Carro och Louise på tåget till Eskilstuna. Malena nästa! Det är lite nervöst alltså. Eller nej, jag är livrädd. Jag kommer dö. Vi ska DANSA bakom MALENA ERNMAN! Herretjises.

Mer blogg om Sonja & Sanna och Sommarkrysset kommer förresten. Vi har haft fullt upp som ni kanske märkt... ;)

Tjing tjong!


  Missa in Lenas sommarprat!

Spring in på www.sr.se/P1 och klicka in er på deras Webradio och lyssna på Lena Philipssons sommarprat om du inte redan lyssnar. Vi sitter här och garvar ihjäl oss! Hahaha, herregud vad härlig den där människan är! Kan du inte nu så är reprisen ikväll klockan 22.05!


  Vi är på Sommarkrysset...

...och äter upp oss själva.




  Malenasignering del 2!

Jo, det Måsen och Åsnan skrev stämmer till 100%. Om nu Malena sitt löfte! Det blir nog riktigt kul, så ta er dit!

Under andra konserten hann då Zoo-kompisen Carro ta sig dit också. Med andra ord 3 som kunde dansa. Malena var allmänt bäst som första gången. Efter att hon kört La Voix blev vi presenterade för hela publiken. Vi kunde tydligen dansen mycket bättre än henne och fick vinka till alla i publiken så det såg vilka vi vara. Galet? Ja, verkligen!

Hade det varit en ordentlig scen, och inte bara en trappa som nu, hade vi redan då fått kommit upp och dansat. Men hon lovade redan då att nästa gång vi ses och det finns en ordentlig scen så skulle vi få komma upp. Sedan dags för signering och vi fick tag i 3 affischer som vi tog med upp och Malena fick signera. Då kom vi på att hon skulle vara i E-tuna på söndag. Malena lovade då att om vi kom dit skulle hon dra upp oss, så då bestämde vi oss.





PS. Ja, jag lever... DS.

  Zoot+Malena Ernman = Sant!

Sara och jag sitter här med hakorna ungefär nere vid knäskålarna. Samtidigt i detta extrema chocktillstånd försöker vi att hålla oss ifrån att inte garva ihjäl oss. Alldeles nyss damp det ner ett sms i Åsnans mobil ifrån Allas våran Get-Mika där hon meddelade oss att hon, Mickel-räv och zoo-kompisen Carro kommer att dansa bakom Malena på hennes gig i Eskilstuna på Söndag!

Så, jag ber er alla därute, har ni vägarna förbi Eskilstuna på Söndag, så MÅSTE ni ta er till Tuna Park kl: 13.00 för att se MALENA ERNMAN + 2/4 SCHLAGERZOOT feat. Carro. Hade det inte varit för att vi ska til Göteborg för att se Perrelli dagen efter hade vi utan tvekan kommit dit. Vi förväntar oss att få allting förevigat på film.

Så, TUNA PARK, 13.00. SÖNDAG 5 JULI - Kom dit!  Det här är typ.. ÅRETS!

&

  Malenasignering del 1!

Malenas första signeringsgig är nu avslutat. Eller inte signeringen, det är fortfarande lång kö här inne på NK. Och vad kan man säga? Hon är verkligen sjukt trevlig och så himla grym! Vi har dansat La Voix tillsammans med henne, snackat kör och skiva och så ses vi sen igen... då blir det mer snack, det kan ni lita på! Malena framförde La Voix och Min plats på jorden, så himla bra! Dock var det delvis playback, men det lät som att hon sjöng på tracket. Grymt!

Och vad kan man säga? Jag tror jag har blivit operafrälst! Och Räven med. Även om jag tvivlar på att han kommer att erkänna det.




  Malena, Malena, Malena!

Just nu sitter jag, Geten, och Räven inne på NK i Stockholm. Har nyss pratat lite med Malena Ernman. Gudars vad trevlig hon är! Och snygg! Vi hälsade precis lite granna på henne, och har lovat att dansa med henne i La Voix senare... haha! Vi pratade även lite om Jessica Marberger, Malena har exakt samma uppfattning om henne som vi har - underbar!

Har ni vägarna förbi NK klockan 12:00 eller klockan 17:00 så kom hit, utan tvekan värt att se!



RSS 2.0