Morgonens skratt!



Ännu en gång har getingarna fått oss att brist ut i gapskratt. För enligt dessa kommer Darin att använda sig av en "hemlig kör" som skall lyfta upp hans röst och skapa perfektion ikväll. Personligen tycker jag inte att huskören är speciellt hemlig.. de har ju varit med i nästan vartenda nummer i hela melodifestivalen. I flera år (bortsätt från Anna då). Men ikväll är det hemliga! Detta beroende på att de lägger sina körstämmor BAKOM scenen.

Detta är enligt getingarna en bluff från Darins sida! Själva skrattar vi nästan så tårarna rinner över hur dramatiserat och skandaliserat detta låter. Alla artister i Melodifestivalen får lov att använda sig av kör (sålänge inte antalet personer som medverkar i nummret överstrider siffran åtta) Var de vill placera kören är valfritt. Vissa vill stå ensamma som artister på scen, andra vill ha med kören på scenen. Kören har stått bakom scenen och körat i hur många nummer som helst genom Melodifestivalens historia, det är fullt tillåtet.

Det där är förstås ingenting Expressen nämner.

För oss körfantaster var det iallafall ganska roligt att det första vi ser när vi slår upp nöjessidorna är KÖREN.

Vi pratar med Jessica Marberger som ingår i kören (om någon missat) om detta och när vi berättar för henne att hon nu tydligen ingår i någon sorts hemlig kör skrattar hon och säger att "det där klarar Darin så bra själv ändå!"


Kommentarer
Postat av: Geten

Alltså... HAHAHAAHHAHAH! Go Expressen! ASG

2010-02-20 @ 11:40:02
Postat av: Anonym

HAHAHAHAHA xD

2010-02-20 @ 12:06:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0