Headline here.


Tess tittar in Saras kamera medans Liny och Andy glor in i Bonnies.

Om energi var personifierad skulle den absolut ta form i Tess, Lina och Andreas i Alcazar. De hade otroliga svårigheter att stå still under deras lilla framträdande i Nordstan idag, de hoppade omkring, nästan slogs om vem som skulle få ha micken, skrattade och pratade i mun på varandra. De är minst sagt taggade inför det här! 

Kanske hjälpte det att halva publiken viftade glatt med Alcazar vimplar? .. Undra vilka som var skyldiga till det? Hm. "Avslöjas" senare..



Uppenbarligen så var Lina "fröken duktig" i gruppen, vilket Lina själv hävdade lät "skittråkigt ju!" men även hon är lite knassig ibland. Andreas är den som lätt glömmer saker ("Han kan stå och prata med någon och så har han ställt ifrån sig kanske en kasse på marken och sen när han pratat klart går han bara, så står kassen kvar där") Även om Lina var den 'ordningsamma' i gruppen var det också hon som försov sig oftast.. helst när de kör utomlandsgig.
HAHA!



Slängkyssar från Tesy.


Ingen har väl missat att fröken Hedlund är flitigast i Sverige på att posa?


Och just det, bilden överst. Eftersom Lina och Andy glor in i min kamera får jag lov att bjuda på även den;



Vi konstaterade att HEADLINES ÄR BRA! och vi hann dessutom med lite av en duett med Tess. Vilken låt? Fredagsmys såklart!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0