ESC-kortisar

Lite såhär på Onsdagskvällen tänkte jag leverera lite Eurovisionkortisar...

- Christer Björkman rapporterar för SVT!
Ja, det är faktiskt sant! SVT har inget eget webteam på plats i Moskva än så länge (men jag antar att det åker ner några i slutet av denna veckan/början av nästa vecka?), utan bloggning och vloggning sköter faktiskt vår egen Mr Schlager! Mycket kul hittills, så kika in SVT's sajt!

- Swedish all over
Eurovision är nästan svenskare än Melodifestivalen. Det känns som att hela evenemanget styrs utav Svenskar! Vi kan ju bara ta årets bidrag som exempel. I Greklands hittar vi svenska Anna och Anna på kör, i Finska, Spanska och Irländska är det Svenska låtskrivare, Norge har svensk koreograf och i princip hela Azerbadzjans delegation är svenskt! Sen får vi ju inte glömma alla som fixar runt om på festivalen, till exempel vår favoritstudioman, Hence von Z. Dessutom leder ju Jovan Radomir Eurovision Countdown, som sänds i så gott som alla länder som deltar i ESC. Och vi får verkligen inte glömma EBU's ordförande, Svante Stockselius...

- Malena till Moskva igen
I skrivande stund sitter Malena och väntar på att få flyga till Moskva igen, från Wien. Den här gången blir Malena kvar i Moskva, om jag har förstått det hela rätt. Skönt! Ni följer henne på hennes ständigt uppdaterade Twitter och såklart blogg. I morgon vankas det rep igen och ambassadfest, om jag inte är helt ute och cyklar.

- Missa inte sista Eurovision Countdown!
Ni missar väl inte den sista delen av Eurovision Countdown som sänds på svt 2 klockan 19:30-20:00 ikväll? Den här gången kommer bland annat Malena att presenteras. Lovely!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0