Nu har Getis snokat lite till

Även SnyggLars (Lars Hägglund, för folk som inte är så extremt insatta. Jag får visserligen inte kalla honom det för hans ex, men spela roll.) himself kommer att köra bakom Måns, så minst en snygging i mansform blir det bakom Mums!

Just so you know.

Kommentarer
Postat av: Schlagerprinsessan

Är det så? Jag pratade med Måns i dag och han sa att det blir Dea+Jessica och Jennie+Jennie. Men sen kan det ju fler också. :)

Men alltså, jag kanske inte är en sån jättebra källa för man blir inte jätteskärpt när man pratar med Mums Mums. Jösses, han är så snygg att man liksom blir bländad. MEN vad jag är helt 100 på är att han sa att Jessica och Dea var de bästa körtjejerna som fanns och att de skulle synas mycket!

2009-01-30 @ 19:51:56
URL: http://schlagerprinsessan.se
Postat av: Schlagerprinsessan

Så alltså, lägg inte jättestor vikt vid detta. Se det som ett...rykte. ;D

2009-01-30 @ 19:52:48
URL: http://schlagerprinsessan.se
Postat av: Mika

Schlagerprinsessan: Åååh! Såg nämligen bara på FB att Lars skrev att han skulle repa med Mums. Det kan ju vara så att Lars står i kulisserna och nannar lite eller så ;) men så länge Dea & Jess är med blir jag lycklig, wooohooo! :D

2009-01-31 @ 11:41:09
URL: http://schlagerzoot.blogg.se/
Postat av: Schlagerprinsessan

Så kan det absolut vara! :-) Alltså förlåt, jag tänkte verkligen att jag skulle fråga mkt om kören eftersom jag är där FÖR mina läsare och så glömmer jag liksom bara bort att anteckna. Men alltså, ställ dig framför Måns och du... HAHAH. Ja man dör.

2009-01-31 @ 13:07:57
URL: http://schlagerprinsessan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0