Rapporter ifrån Malmö!

Våran fantastiska schlagerget är ju på plats nere i Malmö och tar pulsen på schlagerstatusen. Vi har fått rapporter om att;

* Caroline Jönsson showar gärnet tillsammans med Gregor Michaj på Stortorget och att "Upp & Hoppa" - Frida gör dem sällskap sista stunden nu. Är ni i Malmö tipsar vi om att de showar även imorgon!

* Geten har även träffats och kramats med våra favoritkörtjejer Dea Norberg och Jessica Marberger. Jessica försvann av vad jag förstod in på hotellet ganska snabbt då det tydligen är ganska kyligt nere i Malmö. Dea stannade dock kvar och pratade med Mika (som Geten heter) och det var en totalt överlycklig Mika jag pratade med alldeles nyligen. Dea är hennes favorit alla kategorier så det är ju inte så konstigt. Dea & några av de andra från kören & dansen skulle till McDonalds och äta men Dea dissade dem för Mikas skull. Dea berättade även att hon läser våran blogg och diggar det vi skriver (Det måste ju nästan vara en liten ego-boost att läsa vår blogg då typ 50% av inläggen handlar om henne och Jessica ;D)  vilket gör oss i Zoot väldligt väldigt glada!  Vi i Zoot hjärtar Dea Norberg!

*  I skrivande stund fick jag veta att Lars Hägglund, Lina Eriksson (som skrivit Thorleifs låt) och några fler var och kollade på Caroline och Co.

.. vi återkommer självklart med fler rapporter hela helgen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0