Spekulationer...

Det spekuleras och spekuleras kring vem den sista jokern blir... Vem som ska sjunga bidraget Higher...

Schlagerprofilerna har publicerat ett kodat inlägg där de avslöjar vem som är nästa joker och även vem som sjunger Higher. Såhär har de skrivit:

"Efter många turer fram och tillbaka blir sista jokern **o***l*a**a. Låten är på engelska, men hade på svenska hetat något i stil med l**d**s*f**n (även om vi inte tror den handlar om **n**a**s*a**e*) och den stora nyheten (som vi misstänker Expressen och Aftonbladet kommer kasta sig över) är att det ryktas att det är ingen mindre än *it**k**e* och **o*-*e**r*nt***n **r*e* ****s**n som har skrivit den!

Vad gäller Higher så verkar det bli **t*k**v**e* ***l* som framför den!"

Vi i zoot har gett oss på detta och tror att vi kan svaret på lite av detta. Sista jokern. Där ska det stå Idolkillarna vilket då är EMD. Det om vad låten skulle heta på svenska eller vad den handlar om har vi inte knäckt än... Men något vi har knäckt är vem låtskrivaren är: Hitmakaren och idol-*nånting* Jörgen Elofsson.

Vad gäller Higher så står det att det är låtskrivaren själv som ska framföra låten, vilket betyder att det blir Johan Becker. Om allt detta stämmer vet vi inte, men antar att vi lär få reda på det nästa vecka.

/Schlagerräven


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0