Det är konstigt det där,.. Eller?

Det blev inga liverapporter igår, som ni kanske märkte. Av diverse anledningar. Överläggande var det väl så att allt som hända på plats kunde nog kännas av hos er därhemma i tv-sofforna. Scotts och Larz-Kristers gick inte oväntat överhuvudtaget vidare, trots att både Zlips och Shake vunnit hos både juryn och stora delar av publiken. Hur bra banden än är, så spelar det ingen roll. Finalen klar? Troligen.

Till finalen vet ni att varje jury medlem har en varsin joker att plocka in. Och nytt är att även Svenska folket får plocka in en joker till finalen. Så det är inte helt omöjligt att vi kommer få se både Zlips och Shake från den här deltävlingen i finalen.

När kamrorna släckts så blev det dans till Streaplers och bakom scenen drogs bandmedlemmarna i diverse journalister. Av vilken anledning undrar man? Deras ord kommer inte med i tidningarna iallafall. So whats the point? Många i branschen antydde på att de hade velat se Timråbandet Shake i finalen och av de lilla media faktiskt skrev, verkade även de hoppats på detta.

Så vad ska man säga? Scotts är alldeles för folkkära för att slås ut, hur dåligt de än gör ifrån sig så spelar ingen roll. Larz Kristers fans som allihopa är på plats är så många så att de skulle kunna bilda ett helt eget litet kungarike. Shake har gjort ett enormt genombrott och tillsammans med Zlips har de verkligen visat en ny, tuff, bra sida av dansbandsvärlden. Melissa Williams från Zlips har som man skulle kunna säga, blivit Melissa med hela svenska folket! Att det är roligt att sjunga om tuttar vet jag ingen annan sångerska som skulle kunna säga på SVT1 på bästa sändningstid och få det att låta både roligt och familjevänligt.

Blir detta av nästa år igen, vilket jag tror att de gör, så måste herre-på-täppan-systemet bytas mot någonting annat. Annars kommer inte banden att ställa upp. Det är ett som är säkert.

KUL: att några av medlemmarna i Lars-Krizters tvättat sina vita brallor på för hög värme så de röda har spridit sig och bildat en rosa nyans över hela byxan!

MINDRE KUL: att vi inte behöver kolla nästa vecka, vi vet vilka som går vidare iallafall..

/ Schlagermåsen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0