Dea Norberg gör Elvisshow i Las Vegas

I torsdags förra veckan blev det officiellt att Blekinges största sångfågel, körveteranen (även kallad "legend" av ESC-fans under ESC 2008) och en stor zoofavorit; Dea Norberg, flyttar till USA i nästan tre år för att medverka i nycirkusen Cirque du Soleils nya show i Las Vegas, Return to Vegas. Showen kommer att vara en hyllning till Elvis Presley och spelas under 2 år på ett nybyggt casino i spelstaden. Dea kommer att vara en av fem solosångare i denna, troligtvis ganska spektakulära, show.
Repetitionerna startar i juni, och precis som förra året när Dea var ute med Cirque du Soleil äger de rum i Montreal i Kanada. Repen kommer att ta hela 7 månader, vilket kan jämföras med Melodifestivalen då det repas ungefär 1 månad. Ingen liten satsning eller show på g, alltså...

Jag, och allihopa i Zoot, önskar såklart Dea ett stort grattis och massor av lyckoönskningar! Samtidigt som det känns sjukt roligt, eftersom det är ett himla stort och ärefyllt uppdrag, så känns det vemodigt att Dea kommer att vara borta så lång tid. Inget Mello, inga sommartunéer, inga höstturnéer, inga tv-program som gör att man skriker halsen av sig... Tyst och tomt helt enkelt. Men som sagt, sjukt roligt för Deas skull, för det här är hon värd!

Intervjuer med Dea om showen kan ni höra HÄR och läsa HÄR!



/the Get

Kommentarer
Postat av: Bonnie

Sjukt kul för Dea! Det är hon verkligen värd. En riktig guldexport ifrån sverige.. men OJ vad vi kommer sakna henne!

2009-01-12 @ 23:05:49
URL: http://bonniezell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0