Här är årets Inför ESC-panel!




Först och främst;
LENA LEVER! Nu har vi inte sett Lena på sådär alldeles för lång tid igen. Skall bli urkul att se henne i rutan igen, inte minst i ett schlagerprogram! Åh, underbart!

Kayo kan bli kul! Hon verkar vara en skön människa och kommer säket bjuda på en hel del oförglömliga repliker! We like!

Rennie Mirro blir intressant!
Antingen blir det sådär alldeles lagom tråkigt och proffsigt - eller så blir det fantastiskt och proffsigt! Jag har en känsla av att bli positivt överraskad!

Thomas Lundins närvaro i panelen är obligatorisk!
Det ÄR inte Eurovision innan jag fått höra hans recentioner på finlandssvenska!

Serneholt
vet jag att vi i zoot hade delade meningar om sist, själv tycker jag hennes repliker känns ganska inövade. Men hon är ju en ganska underbar människa hon med, så det här kan ju bara bli hur bra som helst!?

Och ja, Lena såklart. Jag hoppas Lena har med sig sina små anteckningsblock iår igen. Schlagerdrottning och bara hur ball som helst! Underbart!

Tack Katja för information!


Bild från inspelningen, tack till Viktor!

I ett pressmeddelande från SVT skrivs följande om sändningsdatumen;

SVT1 tisdag 27 april 2010 kl 20.00: Inför Eurovision Song Contest (1:4)
Moldaviens, Ryssland, Estlands, Slovakiens, Finlands, Lettlands, Serbien, Bosnien-Hercegovinas och Polens bidrag diskuteras och analyseras i det första programmet.
 
SVT1 tisdag 4 maj 2010 kl 20.00: Inför Eurovision Song Contest (2:4)
I det andra programmet handlar det Belgiens, Maltas, Albaniens, Greklands, Portugals, Makedoniens, Vitrysslands och Islands bidrag.

SVT1 tisdag 11 maj 2010 kl 20.00: Inför Eurovision Song Contest (3:4)
I tredje programmet behandlas Litauens, Armeniens, Israels, Danmarks, Schweizs, Sveriges, Azerbajdzjans, Ukrainas, Nederländernas, Rumäniens och Sloveniens bidrag.

SVT1 tisdag 18 maj 2010 kl 20.00: Inför Eurovision Song Contest (4:4)
I det sista programmet analyserar panelen Irlands, Bulgariens, Cyperns, Kroatiens, Georgiens, Turkiets, Spaniens, Norges, Storbritanniens, Frankrikes och Tysklands bidrag. Då får tittarna också veta vem som får topp- och bottenplaceringar i tävlingen.





Kommentarer
Postat av: Mika

trisst att det inte är nordisk samsändning.det var mysigtå roligt.saknar eirikur å de andra. de var tiotusen gånger bättre då.

2010-04-01 @ 13:29:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0