Charlotte och Magnus livs gemål

Efter Alcazar i Spånga var det direkt vidare mot nästa äventyr; Charlotte Perrelli och Magnus Carlsson i Kista Centrum! Charlotte och Magnus har ju, för de som missat detta, släppt en singel tillsammans tillägnad det kungliga bröllopet. Mitt livs gemål heter den!Klockan 6 klev Charlotte upp på scenen till tonerna av Take me to your heaven. Alltid lika grymt! Fast det tråkiga med såna här gig när de sjunger till inspelad musik och kör är ju att hon inte går över till svenska i sista refrängen som när det är live. Hon fortsatte med Gröna små äpplen, fin låt är det och hon gör den grymt! Avslutade med Hero och det dansades, inte bara Charlotte, utan även jag och Carro. I sticket, med snurren och allt. Charlotte tyckte det var kul och log stort!


Foto: CarroMagnus blev presenterad av Charlotte och kom in på scenen. De körde deras gemensamma singel Mitt livs gemål, och den är så fin. Annorlunda mot vad Charlotte och Magnus är kända för, men den passar verkligen dom båda så himla bra! Och är en utmärkt bröllopslåt!
Charlotte klev av scenen och Magnus fortsatte och körde av sin nya singel Feel You, en balladversion av Live Forever och en discoversion av Kom hem. Härligt drag blev det!


Foto: Carro

Efter Magnus uppträdande blev det signering och folk sprang dit. Och då menar jag verkligen sprang, vi hade kul åt lite folk där... Vi kom fram och Charlotte var så glad att se oss, och vi fick "Stora kramar" på våra singlar medans alla andra fick kram typ. Charlotte är mysig! Vi ställde oss vid sidan av och kollade in lite, pratade lite med Kimpa också.När signeringen var slut frågade vi Charlotte om det gick att ta kort, och självklart! Men en vakt tyckte annorlunda... När Charlotte och Magnus sen började fota med andra så sa vakten att det var okej om vi skyndade oss. Det skulle gå snabbt, bara några miunter fick det ta! Tog kort och tackade för idag, och "Vi ses på onsdag!"
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0