Schlagerzoot träffar: Camilla Brinck!



Eftersom Camilla Brinck (tävlade i Melodifestivalen 2005) är konfrancier på Telias musik/schlagermonter tog vi tillfället i akt till att prata lite med henne. "Ja, vi har en schlagerblogg.. Och du är en schlagrig människa! Tyckte det var en bra kombination!"

Eftersom Camilla jobbat hela dagen har hon inte haft möjlighet att lyssna på bidragen i Göteborg ännu, men liksom resten av svenska folket trodde Camilla att Darin kunde gå långt och att han säkerligen skulle göra bra ifrån sig, fast även om han inte skulle göra det skulle han säkert gå till final i allafall.. Alcazar var också ett ständigt återkommande namn i vår faktiskt ganska långa konversation. "Alcazar lär inte göra någon besviken!" sa Camilla och trodde stenhårt på discotrion.

Vi gick igenom de två tidigare deltävlingarna och kom fram till att iår är Sverige uppdelat i två läger; De som tycker tävlingen varit helt platt och de som tyckt att de hållt oerhört hög standard iår. Camilla tillhör det senare alterativet. "Det finns ingen låt som man tänkt att Men GUD vad är det här!?" Inte bara låtarna håller hög standard, utan hela konceptet! Vi pratar om programledarna, som också gått hem hos Camilla. Om det inte redan var uppebart så älskar verkligen hela Sverige Dolph, så även Camilla! Haha!

Precis som vi hejade hon stenhårt på Linda Pritchard i Övik och skrek högt av besvikelse när Linda fick se sig besegrad. Hon hade inte hunnit mer än att bara luska igenom Malmös startfält lite, vi diskuterade lite hurvida vi kunde se en ballad vinna iår eller inte, då vi nämner att Jöback varit storfavorit. "Det har ju varit lite årets grej. Att stå ensam på scenen med massa ljus!" Jag tror dock att vi alla tre ställde oss ganska skeptiska till att se en ballad vinna. Men vem vet? Sedan funderar vi lite på om inte svenska folket förväntar sig att Pernilla Wahlgren skall göra en Picadilly Cirkus a la 2010. Kanske gör hon det? Återigen; vem vet?

Sen undrade vi ju självklart om vi någon gång i framtiden skulle få se Camilla i Melodifestivalen igen? Vi konstaterar alla tre att det är ju faktiskt fullkomligt omöjligt att hålla sig ifrån den här tävlingen och skrattar, dock är Camilla isåfall mer inne på låtskrivarhållet snarare än att ställa upp som artist igen. Camilla nämnde även att hon håller på med ett nytt sound som kanske inte riktigt passar i Melodifestivalen.



Personligen tycker jag nästan att om det skulle finnas en finalplats över i Globen kan vi skicka Camillas jacka som är fullkomligt URNYGG!

I övrigt är Camilla en av de härligaste nya människorna vi träffat på här i Göteborg. KUL! och tack för sclagersnacket!




Kommentarer
Postat av: Linda

Vad kul med Camillisch! :-) Vi är gamla bekanta, den läckerbiten och jag.

2010-02-19 @ 22:28:09
URL: http://sonnvik.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0