Samlade twitter's från dagen

Torsdagen har varit en ganska död dag i schlagerns tecken här i Malmö. Jag (Geten) och min kompanjon Emma hamnade i hotellobbyn där vi satt så gott som i alla fall halva dagen, här följer några samlade twitter's från dagen!

- Py Bäckmans manager är mer eller mindre mamma till Py, det lät riktigt kul när de diskuterade hur de skulle komma till festen...
-
P4Henrik och Neo åkte hiss tillsammans. Neo verkade inte riktigt ha koll på vem Henrik var. (Tillägg: Herregud, kollade människan inte på Voxpop och Jupiter?!)
-
Py Bäckman höll på att ramla ner för trappan... Anledning; hon såg inte trappstegen. (Tillägg: Hade hon inte haft fula Lennon-glasögon inomhus så kanske hon hade sett dem?!)

Annars hände det faktiskt inte så mycket mer. P4-Gänget checkade in, artister kom och gick till olika intervjuer och möten, Malenas sminktjej från Moskva, Linda Gradin (TROR jag hon heter), anlände till hotellet... Vart vi än gick såg vi Mr Stassos i princip. När vi kom tillbaka efter en lång runda på stan stod han, låtskrivar-Mikaela och Sofia "Alla" Berntsson och rökte utanför hotellet.

Tobbe, we missed you!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0