Mellokortisar

Vi är lite dåliga på att uppdatera och ber väldigt mycket om ursäkt. Det är mycket nu med flytten av bloggen och dessutom skolan som flåsar en i nacken hela tiden. Nu har jag dock fått lite tid över och tänkte berätta lite nyheter i korthet:

* Efter nyår kommer SVT lansera en ny Mellosajt (tack gode gud!) och vi får hålla tummar och tår för att den blir bättre.

* Elsa Billgren kommer att vara SVT's nätreporter. Vad jag förstått kommer hon ta över jobbet som Hanna Eklöf gjort i några år nu. Härligt med lite nya människor!

* I varje deltävling kommer artisterna utsättas för någon form av polisförhör. Poliserna kommer att spelas av Katrin Sundberg (Häxan Surtant/Välkommen åter) och Per Andersson (parlamentet/grotesco). Dessa poliser ska tydligen kolla om artisterna håller måttet genom tuffa förhör och test. Låter som en rolig idé!

* Schweiz är det första landet att ha korat en representant som ska få åka till Tyskland! Det blir Anna Rossenelli som sjunger lite singer/songwriter. Låten kan ni lyssna på här.

* Programledarna för ESC är klara. Det blir Anke Engelke, Judith Rakers and Stefan Raab. Jag är personligen ingen expert på tyska programledare men ni kan läsa mer om dem här.

* Till sist kan vi berätta att La Voix för någon vecka sedan blev utsedd till Årets låt i Ryssland!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0