Schlagerfeber-premiär på Golden Hits!

I måndags var det premiär för världens bästa showgrupp Schlagerfeber på Golden Hits! Jag var där för att ta tempen på showen och vilket himla drag det blev, helt galet var det. Ett litet förtydligande bara; Nej, jag kommer vanligtvis inte in... Men Schlagerfeber fixar allt!

Mingel från 21, och den första vi stöter på när vi kommer in är Tess Merkel som blev överlycklig att se oss (Carro var med). Senare under kvällen dök Jenny "Velvet" Petersson, Shirley Clamp, Jessica Heribertsson (Musikalartist), Christer Björkman, Henrik von Zweigberk, Edward af Sillén, Andreas Lundstedt och Petra Mede.

Vid cirka 23 började showen och vad ska man säga? De är världsbäst på det de gör, man blir alltid lika chockad. De började akten med lite långsammare låtar för att sen höja tempot stegvis. Första akten var på 40 minuter och de hade då en gästartist, Shirley Clamp. Hon rev av ett hitsmedley med icke-schlagers men vägde sen upp det med Min kärlek, där hon fick hela lokalen att sjunga med!

Akt 2 började vid 24 med La Vooooooooooix, med masker och allt! Det fortsatte med en mängd låtar, bland annat var Sanna Säfsund fram till mig under Sofias Alla. Ett vinnarmedley 00-08 körde de också, med världens bästa Heeeeeroooooo. Schlagerfeber drog upp Richard Herrey som tagit över Golden Hits, för att prata lite. Men SF hade andra planer egentligen, Per och Louis Herrey kom in på scen och introt till Diggiloo Diggiley började...






Det blev dags för slutspurten med bland annat Always och Fairytale. De presenterade att de skulle höja ribban och tyckte att alla skulle komma närmare scenen och dansa. "Vi vet att ni vill ta på oss"
Lars (aka Snygg-Lars) riktade sig mot mig: "Micke, jag vet att du vill dansa!" Så ja, vi fick ju lov att ställa oss längre fram och röja loss tillsammans med några andra där, och hade det galet kul. Men så var showen slut efter 1 timme, vi ville ha mer! Alla ville ha mer! De körde mer! Ett medley av massa fartlåtar från årets Melodifestival och sen var det slut... Tråkigt värre!



Förlåt för dåliga bilder, mobilkamera är inte det bästa...

Pratade lite snabbt med Fina efteråt och tackade för att hon hjälpt till att få in mig där. Sedan begav vi oss därifrån och fick en drinkbiljett till nästa vecka, de vill att vi kommer tillbaka. Vi gick mot nattbussen fick en springmarsch innan vi kom hem och la oss för att sova. Glada efter en mycket lyckad kväll/natt!


Kommentarer
Postat av: Josefina Ohlsson

Tack söta för den fina texten o bilderna från vår premiär!!! Verkar som ni hade kul! de hade vi! Pussar Fina

2009-10-09 @ 02:07:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0