Slutet är alltid början på något nytt...

Poff sa det. Sen blev det väldigt väldigt tyst här i våran schlagerzooblogg. Vad hände med schlagerzoot? Jo, vi försöker nog mest bara förstå att det inte kommer något mer. Att det inte är något genrep ikväll. Att vi inte ska få höra några nya låtar som vi kan recensera. Att det är dags att stoppa undan glittersprayen för den här gången.

När vi startade den här bloggen var det mest bara på skoj. Ett sidoprojekt som vi tänkte kanske kunde bli något kul. Något som vi kunde ha tillsammans. Med tiden växte den och blev något större och vi kom upp i förvånande läsarantal. Med tanke på hur kort tid vi har bloggat så är vi imponerade över hur bra det gått för oss. Hur kul det varit och är. Hur vi blev ett med bloggen. 

Vi ska försöka få upp en massa inlägg om våra dagar i Stockholm men det kommer nog med tiden. Vi måste samtidigt försöka fokusera på skolan. Blev väl inte så himla mycket av det under Melloveckorna. Hoppas att ni har förståelse för det.

Och sen dör ju inte våran blogg bara för att schlagern är slut. Häng med oss på resor och upptåg i Sverige. På konserter och galenskaper á la zoot!

Till sist en fråga till alla er som följt våran blogg under festivalen; Vad tycker ni? Vad har varit våra styrkor och svagheter? Och vad ska vi tänka på till nästa års festival?

Tack till ALLA som följt oss, we love you all!

Nu ska jag packa ner min glitterspray för 2009.


Kommentarer
Postat av: Bonnie

We keep on rockin..!

2009-03-20 @ 15:40:21
URL: http://schlagerzoot.blogg.se/
Postat av: Mika

Snyyyyyyyyft! Men snart är det ESC, och då jävlar! ;)

2009-03-20 @ 21:50:59
URL: http://aliveinthedangerzone.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0