Schlagertåget rullade tillbaks till norr...

Festivalveckan var slut för denna gången, och ett flertal artister och en stor del av crewet tog tåget tillbaks till huvudstaden. Lite skvaller från tågstationen tidigare idag;

- Först fick vi syn på Sarah Dawn Finer och körveteranen Britta Bergström som anlände medan vi satt på Espresso House. De kom i sällskap av en hel hög med kvällstidningar. Sarah stannade lite på vägen, medan Britta stod och väntade med stort bagage. Under resan mot Stockholm satt de faktiskt på säterna bakom min kära kompanjon Thilda...
- Allas vår Pling Forsman stod i vänthallen med familj (?) och bagage en bra stund. Hon såg pigg och glad ut, trotts att inte Susanne Alfvengren gick vidare igår.
- Att känna igen festivalens danskillar kan vara något av det enklaste som finns. Två hiphoptomtar är både Thomas Benstem och Fredrik Börgesson, som båda sprang fram och tillbaka på stationen ett par gånger.
- I Star Pilots nummer dansade även en tjej, Sabina (som jag ALDRIG kommer ihåg efternamnet på!), som ju också var med i Måns Zelmerlöws nummer i Skellefteå. Hon satt med ett par coola glasögon på, på tåget och läste. Hon kände kanske inte lika starkt för solglasögonsgrejen som killarna?
- ...för nej, Piloterna var inte utan sina brillor idag heller. Endast Johan Becker kom utan sina, dock i sällskap av de andra i gänget. Solen sken inte direkt i Malmö idag, så jag tvivlar på att killarna såg så mycket...
- Anna Morou är ju publikuppvärmare i festivalen (Enligt mig en väldigt dålig sådan), och hon stod med sällskap på stationen och väntade på att få kliva på.
- Danstjejerna Jennie Larsson och Linda Hansson kryssade fram mellan alla människor för att hinna med tåget. De sågs sedan bl.a. i Bistron tillsammans med Danskillarna och huskörens Lars Hägglund.
- Gårdagens ena finalist, Agnes, kom med fullt sällskap springandes till tåget. Och tro mig, håret stod lika mycket rätt ut som det gjorde igår - det var inte svårt att missa henne. Dessutom är hon ALLTID sjukt snygg.
- Hela uppvärmingsbandet, Larz Gröningz, klev på tåget. De måste ha festat hårt igår, för de såg allt annat än pigga ut.
- Den sista Schlagermänniskan jag skådade var Lars "SnyggLars" Hägglund. Han nöjde sig inte bara med passera, utan hälsade också med ett "Hej!" och smile. Så vi är typ kompisar nu. (Sen kan man ju fundera på vad Dea sagt till Lars om oss...)
- Bland annat Sarah Dawn Finer, Agnes och Lars delade sysselsättning med Thilda under resans gång - Facebook.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0