Två dygn i Måsen och Åsnans liv..

Söndag: Åsnan och Måsen campar hos Räven. Åsnan och Måsen släpar på sammanlagt lite drygt 30 kilos packning (vi skojar inte, vi räknade efter) för att ta oss till Tunnelbanan för att åka iväg för att dumpa denna packning hos dansbandsstjärnan Melissa Williams för att sedan släpa på en betydligt mindre packning iväg till Ph-IFK kompisen Sofie's avskedsmiddag (hon ska till Kina i ett halvår, fatta coolt!?). Åsnan och Måsen tycker det är skönt att äntligen slippa packning och har en heltrevligkväll!

Exempel på hur det går till när vi spelar "Beskriv-ett-ord-med-andra-ord"-spel med våra lena kompisar: "Åh,Åh! LENA! LENA!" "Va!?! "Ameen,. siffran efter fem.. äldre dam..LENA?"  "Ja!  SEXTANT!!!"

Måndag: Från ett ställe till ett annat. Måsen fyller år och vet ingenting om vad som skall hända. Vakna upp med Lena kompisarna och drar sedan vidare in till stan och träffar upp Räven och Zoo-kompisen Carro. Fika i ett väder på djurgården. Måsan och Åsnan får ÄNTLIGEN lära sig La Voix dansen! Tillbaks hem till Räven där vi avnjuter den oerhört glamourösa måltiden Spagetti a ´la Ketchup.

Galapremiär på Sommaren med Göran!
Sonja Aldén, Tine Matulessy, Andreas Lundstedt, Tess Merkel, Måns Zelmerlöw, Marie Serneholt, Peter Settman, Petra Mede (KUPP! Petra sjunger "Jamåååhoooleeevvaa! för Måsen), Edward Af Sillén, Lina Hedlund.. 

Härligt, härligt, härligt! Himmelriket! Underbart! Bilder och massa annat från detta kommer!

Vi drar till Kungsan på invigningen av STHLM PRIDE och letar efter en Tobbe Ek. Kändisspaning: Danny Saucedo, Simon&Tomas, Mark Levengood..  Måsen och Åsnan slänger sig på Tobbe och sedan införskaffar vi oss varsin Prideflagga samt armband innan vi ger oss av till nästa campinghållplats!

Tisdag: Vaknar upp hemma hos Melissa, får sedan återigen släpa våran 30 kilos packning ut till Stureplan. Och nu befinner vi oss hemma hos Zookompisen Emma och ska fixa iordning oss för ikväll blir det Alcazar på Mälarpaviljonen!
Ses vi där kanske!?!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0