En färgsprakande discoshow utan dess like!



När Alcazar entrar scenen samlas hela Borås stad på torget för att lyssna på Disco Defenders som fångar in hela publiken i sitt neonfärgade fångnät! Det dröjer inte länge innan dom har fått publiken att sjunga med till nya och gamla hitlåtar likaväl Crying at the discoteque som Stay The Night. Här är hela konserten, låt för låt;

We Keep On Rockin´
Alcazar öppnar med den låten som återigen gjorde att Alcazar fick ett namn på topplistorna förra året, också första låten tillsammans med Lina. Och rockar gör dom verkligen, från första steget de sätter scenen. Att Alcazar tidigare varit i en annan konstellation är det ingen som numera tänker på. Att Alcazar ska vara tre är lika självklart som att Lina Hedlund är en utav alcazarerna. Glasklart med andra ord. Under WKOR tillbringar de den största tiden på en upphöjd yta på den bakre delen av scenen, de visar upp sig på ett eller annat sätt. Hälsar på publiken med sin snygga koreografi, smart!

Burning
Inget direkt mellansnack, de höjer publikens jubel och kör på med deras nya singel Burning och visar upp hur extremt snygg koreografin är till denna låt.



Sexual Guarantee
From Brazil with love
Start The Fire

Sexual Guarantee, From Brazil with love och Start The Fire slås ihop och bildar lite av ett medley. Publiken får lära sig en liten koreografi till Sexual som publiken glatt deltar i, låten övergår till From Brazil with love från nya plattan som sedan övergår till Start The Fire. Sedan försvinner de ut för det första klädbytet!

Harlem Nights
En och en kommer dom indansandes in på scenen till musiken. Andreas först, tätt följd utav Tessan och sedan Lina. Med ryggarna med texten "Harlem" vända mot publiken börjar de detta nummer och Åsnan och jag jublar då detta är inte bara en utav dom bästa låtarna på skivan utan kanske också en utav dom bästa låtarna överhuvudtaget! Tränings/Mys-klädseln som kanske inte låter så himla glamouröst är lite för snyggt och man blir alldeles hänförd över hur bra det faktiskt är!



This is the world we live in
Innan denna låt finns det enda inplanerade "riktiga" mellansnacket, vad som sägs är dock olika varje gång. De gånger i har sett detta har det iallafall varit Tess som har levererat det innan de fortsätter med This is the world we live in.

Dont you want me
Står du till höger är du med i Andreas lag, står du till vänster är du med i Tess lag och mittendelen av publiken tillhör Linas lag. Ja, de delar in publiken i lag inför en "vem-kan-jubla-högst" tävling! Vem som vinner har de nog dock skiljda åsikter om.. Dont You Want me är häften sång, hälften jubel på ett ungefär. Kul som bara den är det iallafall!
... Ja, sen är det dags att byta kläder igen!


Sara och jag hamnade i Linas lag.

Alcastar
Alcastar är något ihoptryckt. Vers, refräng, stick.. Men dock lika jäkla snyggt för de! De är klädda helt i svart och är sådär otillåtet onödigt snygga och sjunger "You can be an Alcastar!" Det är så snyggt! Status, Maffigt, Kungligt!



Not a Sinner Nor a Saint
Från en Melodifestival - låt till en annan. Dock kan det vara svårt att känna igen att det faktiskt är denna välbekanta låt som börjar då de har ett helt nytt intro med en dans i lite afrikansk-still. Mycket armrörelser och huvud. De står kvar på samma ställe hela tiden frams till versen börjar och publiken inser vilken låt det är. KUL och snyggt!

Funkytown
Alla som kan sitta still till Funkytown räcker upp en hand!? Ingen! Det här är bara ren glädjeshow rakt igenom - "Want you take me to - FUNKYTOWN!!!" Dans, party och vrål rakt igenom. I love it!

Physical
"aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" kan ni introt till Physical? Det är inte svårt, inom loppet av tre sekunder kan alla det och det blir allsång! Kanske inte kvällens mest ihågkomna eller heller dragigaste låt. (sen har physical aldrig varit min favorit heller.. hm.)

Crying at the discoteque
Crying är en låt som många känner igen, och under just den frasen blir det en del allsång där med! De dansar på, liksom i alla låtar och sedan avslutar de hela konserten och publiken klappar och klappar och ropar efter mer.

Extranummer: Stay The Night
Varför folk är så dumma och tror att dom ska göra en konsert UTAN att ha med Stay The Night vet jag inte, men jag antar att de måste trott det eftersom en del började gå efter Crying. In på scen kommer dom igen iallafall och dom kör Stay The Night och skrikfaktorn i publiken var på max! Kanske kvällens bästa. Jag skulle gissa på att många i publiken tyckte så, värd och vänta på var den utan tvekan iallafall!



För att se Alcazar, http://www.alcazarworld.com Klicka in er på "tour".

Sedan blev det en efterföljande signering som blev... kaotisk! Folk från alla håll och kanter. Ingen direkt organiserad kö what so ever. Men de satt ungefär en timma och signerade, sålde skivan, tröja och shutter. (haha!) Så har ni tur kan ni också få träffa dem efter konserten! Sara och jag hade då turen att de STÄNGDE signeringen ungefär precis när vi kommit fram efter en timmes köande. Härligt. Inte. Smällar man får ta i guess. ;)

Nästa Alcazar stopp för vår del kommer att bli i Gävle den 29, ah. Långt kvar!?




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0