Schlagerzoot hjärtar just nu;

Det kan väl inte direkt ha undgått någon att det faktiskt är Alla Hjärtans Dag idag. Detta är väl egentligen inte en dag som vi på zoot diggar märkvärdigt mycket. Vi delar på filosofin att alla dagar borde vara dagar där man hjärtar det och dem man håller kär. Och eftersom detta är en blogg om den underbara festivalen som pågår kör vi en lista på saker som vi hjärtar en dag som denna istället.

Schlagerzoot hjärtar just nu;

♥  SVT's kör & dansare.
SVT har plockat ihop några av sveriges bästa dansare och körsångare/sångerskor och på så sätt fått ett helt underbart team. Man kan inte annat än hjärta dessa hårt arbetande människor.

♥  Dea & Jessica i SVT's huskör
Hur kan man inte älska underbara Dea Norberg och Jessica Marberger? Fantastiska, duktiga, snygga och oerhört trevliga och generösa tjejer som jobbar oerhört hårt men ändå alltid har tid för en liten pratstund. We love you girls!

♥  Aftonbladets Tobbe Ek
Zoot's absoluta favoritbloggare som skriver om allt vi vill veta och allt som vi inte visste att vi ville veta om vad som händer i de olika schlagerstäderna.

♥  Alcazar
2/4 av zoot (gissa vilka!?) springer fortfarande runt och lyssnar på Stay The Night på repeat och kommer säkerligen göra det enda till finalen. Att Alcazar sen är så otroligt trevliga och ödmjuka människor gör att vi på zoot hjärtar dom lite extra.

♥  Måns Zelmerlöw
Allas våran Mums Mums. Från den dagen man fick veta att Måns skulle vara med i festivalen har vi varit säkra. Måns kommer få åka till Ryssland. Hans låt är alldeles fantastisk och när han dessutom bjuder på porrhög ikväll så kan man ju inte göra annat än älska honom.

Petra Mede
Oavsett hur mycket skit Petra kommer få under dessa veckor så kommer vi i zoot att fortsätta älska henne. Hennes humor är precis lika sjuk som våran och när man dessutom är vrålsnygg och allmänt bäst, då blir man en zoofavorit.

Melodifestivalen
"Nähe!?" tänker ni. Jo, faktiskt. Just fenomenet Melodifestivalen med allt som det innebär. Det som gör att hela Sverige blir rosaglittrigt och var och varannan människa går runt och nynnar på Miss Decibel. Sånt gillar vi på zoot.

Rosa Chokladmousse
Schlagerdesserten numero ett! Har ni inte testat så måste ni testa. Fantastiskt gott och lätt att göra! Lovar att slänga in ett recept här lite senare.

Anorah
Anorah är en hårt arbetande (sjukt duktig!) artist som ni utan tvekan sett, hört och läst om. Hon var blandannat den "hemliga" sångerskan till Charlotte förra året och har körat till bla Fredrik Kempe 2004. Vi diggar verkligen Anorah och hennes musik och önskar henne all lycka med det hon gör! Anorah har dessutom anknytning till årets festival då hon körar på studioversionerna till Marie Serneholt, Måns Zelmerlöw och Malena Ernmans låtar. Anorah's hemsida hittar ni här.

Varandra
Vi hade inte varit någonting utan varandra och jag vill bara säga en sak till mina fantastiska vänner i zoot; I loooooove u!


Ha en fortsatt trevlig alla hjärtans dag people. Och hörrni, nu är det bara en timme och en kvart kvar!


Kommentarer
Postat av: Bonnie

Haha, ja. Det är bra o hjärta folk! Så även om vi är lite anti alla överkonsumerandehjärtan kan man väl sägs Glad Melodifestival o Aj lav u!

2009-02-14 @ 18:53:44
URL: http://schlagerzoot.blogg.se/
Postat av: Mika

Glad Melodifestival är ett underbart bra uttryck! ;D

och vi löööövs massa folk och grejer, och det är bra.



And I love yoooooooooooooooooooou! <3

2009-02-14 @ 19:00:36
URL: http://aliveinthedangerzone.blogg.se/
Postat av: Linda

Fint inlägg, donkey!

2009-02-14 @ 19:56:00
URL: http://songbirdie.blogg.se/
Postat av: anorah

Jag hjärtar tillbax!

2009-02-14 @ 21:45:48
URL: http://www.anorah.se
Postat av: Eva

Åh, rosa chokladmousse. Låter underbart. Det receptet vill jag ha. Kommer tillbaka och spanar samt läser om massa schlager förstås.

2009-02-14 @ 22:56:14
URL: http://sextiofem.com/musik
Postat av: Sigrid

Petra Mede <3

2009-04-18 @ 19:27:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0