SCHLAGERKÖREN 2010 IT IS!

Schlagerzoot kan idag med stolthet presentera nästa års huskör! De är...

...Lars Hägglund!
Vår (...min?) älskade SnyggLars gör sitt tredje år i Huskören! Lars ser vi även som en av medlemmarna i schlagergruppen Schlagerfeber som showar varje måndag på Golden Hits i Stockholm. Han har även jobbat på Wallmans Salonger och... sen har jag inte så mycket koll på vad Lars har gjort. Men ni kan alltid kika in på hans Myspace!


...Martin Kagemark!
Mr Kagemark som tidigare gått ut med att han ska sluta i Huskören kan inte hålla fingrarna borta! Det blir nionde gången gillt för Herr Kagemark i Huskören, som också gjort fyra Eurovision Song Contests. Martin är utbildad på musikallinjen på Balettakademin i Göteborg och även han är med i gruppen Schlagerfeber.


...Anna Lundström!
På raka uteslutningsmetoden är jag ganska säker på att vi har hittat rätt tjej. I så fall är Anna med i gospelkören One Voice, är uppväxt i Staffanstorp, Skåne och har körat bakom bland annat Carola, Andreas Johnson och Sanne Salomonsen. Dessutom var hon sångerska i bandet i Singing Bee hösten 2008.

...Jessica Marberger!
JEEEEESSICAAAAAAAAAAAAAA!!!! Hela Zoot hoppar, tjuter och nästintill GRÅTER av glädje! Vår älskade Jessica Marberger (som BESTÄMT påstått att hon inte ska köra 2010, pft! Det är fult att ljuga Jessica! ;)) gör sitt tredje år i Melodifestivalens huskör (06, 09 och då 10) och vi har tidigare sett henne på bland annat Wallmans Salonger och som hyllad Vocalettestjej i Rhapsody in Rock.


Det var alltså den kompletta Huskören! Jag kan inte säga annat än att MELODIFESTIVALEN 2010 ÄR RÄDDAD!
Dansarna hittar ni sen tidigare här & här.

Och så TACK till Melodifestivalens huvudkoreograf Tine Matulessy!

Kommentarer
Postat av: Bonnie

DET FINNS EN GUD!!!!!!!!!

2009-12-01 @ 17:55:35
Postat av: Annika

Stämmer in i bonbons kommentar!

2009-12-01 @ 18:24:31
URL: http://sannafreak.blogg.se/
Postat av: Jennie

LYCKA!

2009-12-01 @ 22:27:51
URL: http://jennie95.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0