Rätt svar;



Grattis till er som gissade rätt! Alcazar giggade inför hela Skövde idag. Jo, verkligen hela skövde samlade på Commerce gallerian för att se Disco Defenders. Galet galet! Sjukt mycket folk. Alcazar bjöd på fyra låtar; tre från nya plattan och forna 'This is the World we live in' I lajk!

Apropå Alcazar var åsnan och jag och såg 'Monster Vs. Aliens' idag, direkt efter att vi vinkat av Alcazarerna vi tåget (jo, faktiskt. Haha!) sprang vi upp till biografen. Anledning? Jo, ingen mindre än Lina Hedlund själv gör rösten till huvudkaraktären i filmen. Det var cirkus 9 pers inne på biografen, oss inräknade, jag tror inte det var liksom meningen att man skulle garva VARJE gång Lina/öh-hennes-roll-karaktär-susan skrek eller sa någonting kul. Vi garvade nog mer åt det än dom egentliga skämten... Faktiskt.

.. Sen att man kan säga att man har GRÅTIT på en barnfilm är någonting vi mest sätter i en pinsam parantes. Men det är ju inte hälsosamt när Lina gör rösten till någon som ska vara ledsen och gråta och ha sig! Hahaha!

Och JO Lina. Man hör VISST att det är du! ;-)


Kommentarer
Postat av: Mika

HAHAHAHAHAH! Låter lovely. Och Galet.



...jag vill se Space Chimps! ;D



Puss!

2009-04-26 @ 08:26:08
URL: http://aliveinthedangerzone.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0