Att överraskningsfira en körsångerska

Det var ett tag sen finalen i Globen ägde rum, men bättre sent än aldrig heter det väl?! ;)

Sen 18 juni 2008 har jag och Åsnan planerat ett födelsedagsfirande för favvisDea Norberg i största hemlighet. Det var alltså nästan 9 månader innan presenten skulle överlämnas. Så, under nio månader har vi planerat, snackat med folk, köpt grejer, tillverkat vissa saker och haft miljoner motgångar och medgångar. När vi började med det här projektet visste vi varken att Dea skulle till USA eller att hon skulle vara med i Kören, GALET!

Hur som helst, 14 mars var det alltså dags för överlämnandet. LITE kaos blev det dock då inte Jessica Marberger kunde medverka vid finalen, och hon hade en väldigt viktig roll vid just överlämnandet - det var nämligen Jessica som skulle se till så vi fick Dea till rätt ställe vid rätt tidpunkt. Hur löste vi då detta?! Kontakter, kontakter... Britta Bergström blev vår nya hjälpande hand, och klockan 8 på lördagsmorgonen upptäckte jag att jag fått ett mejl från henne - det visade sig att Dea skulle vara på plats utanför Globen Gate klockan 10:00, dvs att vi hade MINDRE än 2 timmar på oss! PANIK! Snabbt fick jag tag på Sara, Bonnie, Thilda och Malin (jag, Carro & Adele bodde ju hos Micke), och sen var det bara att dra mot GLOBEN!

Turligt nog kom alla innan Dea (WOOHOO!), och det sista fixades färdigt med korgen! För ja, det blev alltså en korg med 33 presenter! Ja, 33 - Korgen blev den 34, och vi den 35, för Deis fyllde ju faktiskt 35 den tredje mars! Wooho!
I korgen fanns det lite allt möjligt, till exempel cupcake ljus, vin, té, godis, en Elvisdisktrasa (Dea ska ju göra Elvisshow i Las Vegas!), Ett litet spel om Schlager, en tröja med texten "I <3 Blekinge" och en bok med bilder och texter från lite olika tidpunkter.
Hur som helst, själva överlämnandet blev SJUKT lyckat! När Dea kom med taxin hoppade vi fram och blåste i flärpar, viftade med ballonger och sjöng "Ja må hon leva" för fulla halsar! Snacka om att hon blev FÖRVÅNAD!
Det var verkligen supermysigt att stå där och visa alla grejer, snacka, kramas och bara... ha det LOVELY! Det var faktiskt första gången vi träffade Dea tillsammans allihopa så här. Så galet... bäst!

TUSEN tack till alla som var inblandade i det här! Alla som var med på presenten, Jessica, Britta och såklart Dea själv!






Kommentarer
Postat av: Jennie

PUSSPÅER!

2009-04-02 @ 19:38:28
URL: http://jennie95.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0