Schlagerzoot avslöjar; Kärlek i Dansbandskampen!

Är det inte märkligt hur varje ny tv-serie lyckas bilda ett nytt kärlekspar? Att hitta kärleken på jobbet är inte ovanligt men det var nog inte vad Svt trodde skulle hända när "Dansbandskampen" satte igång!

Svt's nya satsning "Dansbandskampen" är ett program som knappast någon gått miste om. Det är dansbandens egna Melodifestival och precis som Melodifestivalen så bänkar sig familjerna framför tv'n varje lördag varesig de gillar dansbandsmusik eller ej.

Som vi tidigare nämnt så har de numera mycket populära dansbandet Scotts fått en plats i Melodifestivalen med sitt namn på. De har tävlat i dansbandskampen sen första veckan och det finns knappast någon i Sverige som undgått att höra om detta debuterande Lidköpingsband då de vecka efter vecka slått ut sina konkurrenter. Nästa vecka tävlar de mot några av Sveriges mest framgångsrika dansband däribland dansbandet Zlips.

Schlagerzoot kan idag avslöja att Scotts och Zlips må vara konkurrenter på scenen men bakom scenen är de allt annat än de. De gäller iallafall Scotts trummisen Per-Erik "Lillen" Tagesson, 42 och sångerskan i Zlips Melissa Williams, 36!

"Lillen" och Melissa har haft kontakt sedan ett par veckor innan dansbandskampen satte igång, en kontakt som började via E-mail och SMS. De var då bara vänner och tänkte inte mer på det då Melissa tyckte att han verkade som en riktigt bra vän, men inte riktigt hennes typ. Men lite drygt en vecka innan de första programmet gick av stapeln började de fatta tycke för varandra och Melissa bestämmde sig för att åka ner till Strängnäs där Dansbandskampen sänds ifrån för att träffa honom.
"we fell madly in love with each other that night." Säger Melissa.


Sen dess har deras förhållande bara växt och växt. Dom är mycket förälskade och planerar eventuellt att flytta ihop! Melissa kommer ursprungligen ifrån USA och kan flytande Svenska men när det kommer till att prata känslor pratar hon hellre i sitt modersmål. Hon beskriver deras romas som " The strangest most wonderful thing has happened since Dansbandskampen began" Hon hävdar även att hon aldrig någinsin i hela sitt liv känns sig så levande och så förälskad som hon gör nu.

Melissa menar dock att detta inte kommer att påverka tävlingen överhuvudtaget.
"We are now making plans for the future and are working on the ligistics of becoming sambor. I tease him endlessly on how I will love him before and after the show, but during my 4 minutes onstage, I don't know him. ;-) I intend to crush him!"


Hon, sångerska i de framgångsrika bandet "Zlips". Han, trummis i dansbandskampens populäraste band, "Scotts"! Love is in the aaaair!


Varken Lillen eller Melissa misstycker till att deras romans blir officiell då de båda är singlar och vuxna människor. Schlagerzoot önskar dem all lycka och gillar deras proffisionella stil!

Lördagen den 6 December möts de i Dansbandskampen. Svt 1 klockan 20.00. Missa inte!

/ Schlagermåsen

Kommentarer
Postat av: Sofia

Fin blogg! Den ska jag hålla koll på, hoho ;)

2008-12-01 @ 12:19:35
URL: http://schlagerfeber.blogg.se/
Postat av: Anonym

vet ni hennes blogg adress?

2009-02-09 @ 21:12:15
URL: http://[email protected]

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0